Quinta de Azevedo Reserva Vinho Verde - laadukas Vinho Verde

Quinta de Azevedo Reserva Vinho Verde

“Laadukas Vinho Verde mereneläville”

Alkon makuluonnehdinta

Pirteä & hedelmäinen

Hinta Alkossa

13,99 €

Ruokasuositukset

Kala, vähärasvainen
Pasta
Salaatit ja kasvisruoat
Äyriäiset

Rypäle

Väri

Oljenkeltainen

Tuoksu

Puhdaspiirteinen, omenainen, persikkainen, sitruunainen

Maku

Kuiva, hapokas, limettinen, päärynäinen, viheromenainen, aprikoosinen, kevyen greippinen, yrttinen

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
DOC Vinho Verde
Tuottaja: Laatuluokitus:
DOC Vinho Verde
Vuosikerta: Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
75
Alkoholia:
12,00 %
Hintaryhmä:
13-14 €
Litrahinta:
18,52 €
Alkon tuotekoodi:
560047
EAN:
5601012006087
Sokeripitoisuus:
2,00 g/l
Korkkityyppi:
Luonnonkorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Makeusaste:
Kuiva, erittäin kuiva
Rypäleosuudet:
Loureiro 70 %, Alvarinho 30 %

Quinta de Azevedo - laadukas portugalilainen Vinho Verde

Quinta de Azevedo Reserva Vinho Verde on laadukas portugalilainen Reserva-tason Vinho Verde. Viini sopii mainiosti mereneläville, kalalle ja runsaille salaateille sekä aasialaisille ruoille.

Viininvalmistus

Rypäleet Quinta de Azevedo Reserva Vinho Verdeen kasvavat DOC Vinho Verden alueella, mistä ne on kerätty ja viety Quinta de Azevedon viinitilalle. Siellä rypäleistä on poistettu karat ja ne ovat puristettu hellävarasisesti paineilma puristimella. Alkoholikäyminen tapahtuu lämpökontrolliduissa terästankeissaä 16-18 asteessa ja 40% rypäleistä käy kuorien kanssa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään sakan päällä kolmen kuukauden ajan.

Kaikki tässä viinissä käytetyt viinirypäleet on tuotettu kestävän maatalouden tuotanto-ohjeiden mukaisesti, jotka on määritellyt Kansainvälinen biologisen ja integroidun valvonnan järjestö (OILB / IOBC). Portugalin valtion tunnustama riippumaton organisaatio on varmistanut näiden käytäntöjen tiukan noudattamisen.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Quinta de Azevedo Reserva Vinho Verde sopii mainiosti äyriäisille, kalalruoille ja runsaille salaateille sekä kermaisille pastaruoille.

Viini on tehty nautittavaksi nuorena, eli nyt, mutta sillä on potentiaali kypsyä ainakin viisi vuotta. Viini on parhaimmillaan viilennettynä 10-12 asteiseksi.

Quinta de Azevedo - laadukas viinitalo pitkällä historialla

Korkealaatuisista valkoviineistään tunnetun Azevedon viinitalon historia ulottuu 1200-luvulle asti, jolloin perhe sai kuninkaallisella asetuksella tilat haltuunsa. 1980-luvun alusta asti talo on kuulunut Sogrape Vinhos -viinitalolle, jonka tunnetuimpia tuotemerkkejä Suomessa ovat Mateus Rosé ja Sandeman.

Sogrape Vinhos on innovatiivinen perheyritys, joka on keskittynyt korkealaatuisten portugalilaisten viinimerkkien valmistukseen ja kehittämiseen maailmanlaajuisesti. Tuottaja on aktiivinen "Wine in Moderation" -jäsen, ja se on sertifioitu korkeimpien laatu- ja elintarviketurvallisuusstandardien mukaisesti.

Tutustu lisää Quinta de Azevedon viineihin tuottajan sivuilla:

www.sograpevinhos.com

Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös