Hinta Alkossa
7,19 €
Ruokasuositukset Jälkiruoka Nautiskelujuoma
Väri
Punainen
Tuoksu
Suklainen, maitokahvinen, glögimausteinen.
Maku
Tumman kirsikkainen, suklainen, maitokahvinen, kermatoffeinen, glögimausteinen.
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Suomi
Alue
Turun hiilineutraali tehdas
Tuottaja
Pernod Ricard Finland
Saatavuus
Alko
Pullokoko 75 cl
Alkoholia 8 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Vihreät & eettiset ominaisuudet
Sopii vegaaneille
Hintaryhmä
0
Litrahinta
9,45 €/l
Alkon tuotekoodi
608547
EAN
6438324702944
SKU
470294
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko
12 kpl
Makeusaste
Makea
Sokeripitoisuus 180 g/l

Rocky Glögin konsepti taistelee tavanomaisuutta vastaan ja pyrkii tarjoamaan perinteisestä valikoimasta poikkeavia tuotteita niin ulkoasun kuin makujenkin osalta. Ne sopivat makeutensa puolesta erinomaisesti jälkiruuaksi tai muuhun herkutteluun. Tänä vuonna makuinspiraatio on haettu suosikkileivonnaisesta –mokkapalasta!

Rocky Mocca Glögg - Tavanomaisuutta vastaan

Perinteitä rikkova Rocky Glögg -konsepti erottuu perinteisestä glögivalikoimasta rohkealla pakkaustyylillään ja täysin odottamattomilla makuyhdistelmillään. Vuonna 2020 rokataan suklaisella herkulla, joka on saanut inspiraationsa koko kansan rakastamasta klassikosta - mokkapalasta. Perinteisillä glögimausteilla maustettu Rocky Mocca Glögg on matala-alkoholinen glögi ja se sopii vegaaniseen ruokavalioon.

Sisältää kanelia, neilikkaa, kardemummaa ja inkivääriä.

Lämmitä höyryävän kuumaksi

Rocky Mocca Glögg nautitaan lämmitettynä, jolloin kahvin ja suklaan aromit pääsevät esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Varo lämmittämästä liian kuumaksi, etteivät glögin herkulliset aromit pala.

Hiilineutraalilta juomatehtaalta

Rocky Mocca Glögg on valmistettu ja pullotettu Turun Artukaisissa sijaitsevalla hiilineutraalilla juomatehtaalla. Tehdas on vastuullisuusstrategiansa mukaisesti tehnyt ympäristötavoitteisiin liittyviä toimenpiteitä ja toimii nyt 100-prosenttisesti uusiutuvalla energialla. Turun Juomatehdas on saanut myös tunnustusta kansainvälisessä Green Awards- kilpailussa vuonna 2019, jossa palkittiin yrityksiä juoma-alan kestävää kehitystä konkreettisesti edistävistä teoista.

Pernod Ricard Finland

Valmistettu Suomessa

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!