Rocky Mocca Glögg

Rocky Mocca Glögg

“Mokkapalan makuinen”

Hinta Alkossa

9,49 €

Ruokasuositukset

Jälkiruoka

Väri

Punainen

Tuoksu

Suklainen, maitokahvinen, glögimausteinen.

Maku

Tumman kirsikkainen, suklainen, maitokahvinen, kermatoffeinen, glögimausteinen.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Tuottaja: Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
75
Alkoholia:
8,00 %
Hintaryhmä:
9-10 €
Litrahinta:
12,52 €
Alkon tuotekoodi:
608547
EAN:
6438324702944
Sokeripitoisuus:
180,00 g/l
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
12 kpl
Sopii vegaaneille:
Kyllä
Makeusaste:
Makea

Rocky Glögin konsepti taistelee tavanomaisuutta vastaan ja pyrkii tarjoamaan perinteisestä valikoimasta poikkeavia tuotteita niin ulkoasun kuin makujenkin osalta. Ne sopivat makeutensa puolesta erinomaisesti jälkiruuaksi tai muuhun herkutteluun. Tänä vuonna makuinspiraatio on haettu suosikkileivonnaisesta –mokkapalasta!

Rocky Mocca Glögg - Tavanomaisuutta vastaan

Perinteitä rikkova Rocky Glögg -konsepti erottuu perinteisestä glögivalikoimasta rohkealla pakkaustyylillään ja täysin odottamattomilla makuyhdistelmillään. Vuonna 2020 rokataan suklaisella herkulla, joka on saanut inspiraationsa koko kansan rakastamasta klassikosta - mokkapalasta. Perinteisillä glögimausteilla maustettu Rocky Mocca Glögg on matala-alkoholinen glögi ja se sopii vegaaniseen ruokavalioon.

Sisältää kanelia, neilikkaa, kardemummaa ja inkivääriä.

Lämmitä höyryävän kuumaksi

Rocky Mocca Glögg nautitaan lämmitettynä, jolloin kahvin ja suklaan aromit pääsevät esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Varo lämmittämästä liian kuumaksi, etteivät glögin herkulliset aromit pala.

Hiilineutraalilta juomatehtaalta

Uutuus Rocky Mocca Glögg on valmistettu ja pullotettu Turun Artukaisissa sijaitsevalla hiilineutraalilla juomatehtaalla. Tehdas on vastuullisuusstrategiansa mukaisesti tehnyt ympäristötavoitteisiin liittyviä toimenpiteitä ja toimii nyt 100-prosenttisesti uusiutuvalla energialla. Turun Juomatehdas on saanut myös tunnustusta kansainvälisessä Green Awards- kilpailussa vuonna 2019, jossa palkittiin yrityksiä juoma-alan kestävää kehitystä konkreettisesti edistävistä teoista.

Alko verkkokauppalinkki