Rosé Chantal

Hinta Alkossa

32,99 €

Ruokasuositukset

Grilliruoka
Kala, rasvainen
Salaatit ja kasvisruoat

Rypäle

Väri

Lohenpunainen

Tuoksu

Marjainen, mansikkainen, kevyen punaherukkainen.

Maku

Kuiva, keskihapokas, mansikkainen, kevyen punaherukkainen, mausteinen.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
AC Costières de Nîmes
Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
300
Alkoholia:
12,50 %
Hintaryhmä:
n. 32 €
Litrahinta:
11,00 €
Alkon tuotekoodi:
485368
EAN:
3760113280047
Sokeripitoisuus:
2,00 g/l
Pulloja / laatikko:
4 kpl
Makeusaste:
Kuiva, erittäin kuiva

Eric Comte Sélectionion tuottama Rosé Chantal on yksi Alkon valikoiman ensimmäisistä - jollei peräti ensimmäinen - roseeviini hanapakkauksessa. Kaunissa ruusukuosissaan se on ollut suomalaisten kesäisen raikas suosikki siis jo vuosia.

Viinissä on herkullisen marjainen, punasävytteinen tuoksu. Siinä on vadelmaa, mansikkaa ja hentoa puolukkaa. Maku on kuiva, mausteinen, mansikkainen ja kevyen puhaherukkainen, mukaillen sen marjaisaa tuoksua.

Tämä raikas roseeviini on kaunis juhlapöytien tarjoiltava ja sopii valmistujais- ja ylioppilasjuhliin, mutta myös grilliruokien seuraan tai paistetulle/grillatulle punalihaiselle kalalle. Myös täyteläiset salaatit sopivat viinin kanssa hyvin. Se soveltuu myös hyvin ihan vain seurusteluviiniksi: hyvässä seurassa, lasillinen herkullisen marjaisaa roseeviiniä tarjoiltuna vaikkapa jäiden kera - mikä sen parempaa! Hanapakkauksesta riittää isommallekin seurueelle, mutta viileässä säilytettynä viini kestää pitkään (4-8 vkoa arviolta) hyvänä avatussakin hanapakkauksessa. Hanapakkauksella on viinipakkaustyypeistä pienimmät ilmastovaikutukset suhtessa pakkauksen kokoon; kolmen litran hanapakkauksen hiilijalanjälki on 70 CO2e/l, kun se painavimmissa lasipulloissa on 675 CO2e/l.

Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös