Santa Helena Cabernet Sauvignon 50 cl

“Kultamitali Concours Mondial de Bruxelles 2019”

Alkon makuluonnehdinta

Mehevä & hilloinen

Hinta Alkossa

5,97 €

Ruokasuositukset

Nauta
Pasta
Pizzat ja piirakat
Porsas

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Central Valley
Tuottaja: Pullokoko:
50
Alkoholia:
13,00 %
Hintaryhmä:
5-6 €
Litrahinta:
11,94 €
Alkon tuotekoodi:
485036
Pulloja / laatikko:
12 kpl

Asiantuntijan arvio

Alko: Keskitäyteläinen, keskitanniininen, mustaherukkainen, boysenmarjainen, kirsikkainen, mausteinen.

Viinilehti: Hyvin tuoreen punaviinin tuoksu on marjainen, muistuttaen muun muassa mustaherukasta ja yrttisyydestä. Keskitäyteläinen maku toistaa tuoksun kypsän marjaisuuden. Siinä on lisäksi muun muassa savuista paahteisuutta ja paprikan sävyä. Nuorekkaat, mutta pehmeät parkkihapot tuovat viiniin selkärankaa ja pehmeään alkumakuun napakkuutta. Kokonaisuus jättää hieman suuta kuivattavan, hapankirsikkaisen jälkivaikutelman.

Ruokasuositus: Monikäyttöinen liha- ja pastaviini.

Palkinnot

Kultamitali arvostetussa Concours Mondial de Bruxelles 2019 -kilpailussa vuosikerralle 2018!

Rypäleet Santa Helena Varietal Cabernet Sauvignon -viiniin kasvavat Chilen Keskuslaakson alueen tarhoissa. Tyynen Valtameren lempeä tuuli ja Andien aurinkoiset rinteet kypsyttävät ne täyteläisiksi ja aromikkaiksi. Viini on väriltään herkullisen punaista ja tuoksultaan erittäin marjainen. Maku on keskitäyteläinen ja runsaan hedelmäinen. Erinomainen yleisviini kaikenlaiselle liharuualle ja juustojen kanssa oivallinen kumppani.

Santa Helenan eri viinisarjoista Varietal-sarjan viinit ovat tuoreita, hedelmäisen raikkaita ja helposti lähestyttäviä viinejä, jotka sopivat nautittavaksi sekä ruoan kanssa että sellaisenaan. Ne ovat edullinen ja varma valinta arkeen ja juhlaan.

Uusi pakkauskoko kätevässä pahvipakkauksessa on erinomainen valinta piknikille, kesätapahtumiin tai vaikkapa kokkailuviiniksi!

Alko verkkokauppalinkki