Hinta Alkossa
29,98 €
Ruokasuositukset Grilliruoka Mausteiset makkarat Nauta Noutopöytä Pasta ja pizza
Rypäle
Cabernet Sauvignon, Syrah/Shiraz
Väri
Tumma rubiininpunainen
Tuoksu
Kypsän marjainen, jossa mustaherukkaa, puolukkaa, luumua
Maku
Täyteläinen, keskitanniininen, herukkainen, tumman luumuinen, karhunvatukkahilloinen, mausteinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Chile
Alue
Central Valley
Tuottaja
Vina Santa Helena
Vuosikerta
2020
Varmista asiakaspalvelustamme *
Saatavuus
Alko
Pullokoko 300 cl
Alkoholia 13 %
Pakkaustyyppi
Hanapakkaus
Laatuluokitus
DO Valle Central
Vihreät & eettiset ominaisuudet
Paikallinen ekosertifiointi
Hintaryhmä
0
Litrahinta
9,96 €/l
Alkon tuotekoodi
429478
EAN
7804300150228
SKU
606187
Pulloja / laatikko
4 kpl
Sokeripitoisuus 8,2 g/l
Täyteläisyysaste
Täyteläinen
* asiakaspalvelu@pernod-ricard.com

Helposti lähestyttävä punaviini 

Rypäleet Santa Helena Syrah Cabernet Sauvignon viiniin kasvavat Chile Keskuslaaksossa Välimerellisessä ilmastossa. Kuten muutkin Santa Helena Varietal sarjan -viinit, myös tämä viini on tuore, hedelmäisen raikas ja helposti lähestyttävä. Tästä punaviinistä löytyy myös makeutta täydentävää mausteisuutta ja täyteläisyyttä. Erinomainen valinta ympäri vuoden nautittavaksi sekä ruoan kanssa että sellaisenaan sekä erityisesti Suomen kesään grilliherkkujen seuraan. Santa Helena -viinit ovat edullinen ja varma valinta arkeen ja juhlaan. Hanapakkaus kulkee kätevästi mukana mökille ja on riittoisa buffetpöydän viini.

VIINILEHTI: ** sopusuhtainen kokonaisuus, valmis juotavaksi, edullinen ostos! (2020)

Viini grillatulle lihalle ja makkaroille

Viini sopii hyvin grillatun lihan ja voimakkaisen makkaroiden kanssa, sekä pihvin ja kypsytettyjen juustojen seuraksi. Runsaan hedelmällisyyden ja pyöreyden vuoksi se on myös oiva buffetviini. Viini on parhammillaan 16-18 asteiseksi viilennettynä.

Viña Santa Helena -viinitalo

Viña Santa Helena on perustettu vuonna 1942. Viinitila sijaitsee Chilen tunnetuimmassa laaksossa, Keskuslaaksossa. Viinin laatu alkaa viinitarhasta ja siitä syystä huomio sekä energia keskittyvät ensisijaisesti maan kestäviin käytäntöihin kaikissa maatalousprosesseissamme. Keskuslaaksossa on optimaaliset ilmasto-olosuhteet ja maaperä, mikä tarjoaa täydelliset puitteet korkealaatuiselle viinintuotannolle.

Santa Helena on vahvasti vientiin keskittynyt viinitalo, toimien yli 50 eri markkinoilla ja viidellä eri mantereella. Santa Helenan viinit edustavat tyypillisiä chileläisiä viinejä, jotka ovat hedelmäisiä ja helposti lähestyttäviä. Vuosikymmeniä useat sukupolvet ovat olleet uskollisia tuotemerkille ja saaneet erinomaisesta vastineesta rahoilleen. Santa Helena viinitalo kuuluu VSPT Wine Groupin omistukseen.

www.santahelena.cl/fi/

Vastuullinen viinintuottaja

Viña San Pedro Tarapacá eli VSPT Wine Group on jo pitkään noudattanut ympäristöystävällisiä käytäntöjä, joiden tarkoituksena on edistää kestävää kehitystä. Samalla viinitalo panostaa myös sosiaaliseen vastuuseen, joka kattaa työntekijät ja heidän perheensä sekä yhteisöt, joiden alueilla VSPT viljelee. Yrityksen 360° Sustainable -ohjelma jakautuu neljään osaan, pitäen sisällään ympäristön, vesihuollon, sosiaaliset sitoumukset ja laadun. Jokainen osa-alue sisältää laajan joukon toimintoja, joilla pyritään parantamaan mm. energian ja vedenkulutusta, luonnon monimuotoisuutta, omavaraista energiantuotantoa, ihmisten hyvinvointia ja kehitystä sekä tuotteen laatua. "We respect and honor our people and our land."

 

 

Paikallinen ekosertifiointi

VSPT Wine Groupin tuotteilla on paikallinen ekosertifiointi, Certified Sustainable Wine of Chile. Tuotteen alkuperämaassa annettu sertifiointi kertoo kestävän kehityksen edistämiseksi tehdyistä toimenpiteistä viinintuotannossa. Paikallisten sertifiointien vaatimukset vaihtelevat jonkin verran maasta riippuen. Kuitenkin esimerkiksi viinin viljelyssä ja -valmistuksessa tyypillisiä toimenpiteitä ovat veden ja energiankulutuksen säästäminen sekä uusiutuvan energian käyttäminen. Esimerkiksi luomutuotannossa ei näille toimenpiteille aseteta lainkaan vaatimuksia.

Certified Sustainable Wine of Chile

Biokaasulaitos

Viña San Pedro on maailman ensimmäinen viinintuottaja, jolla on oma biokaasulaitos. Se kattaa viinitalon kokonaissähköntarpeen ja tuottaa 60 % koko VSPT Wine Groupin sähköntarpeesta. Biokaasulaitos käyttää raaka-aineena viinintuotannosta jäänyttä biojätettä, joka muutetaan biokaasuksi ja loput rypäleiden biojätteet kuljetetaan viinitarhoille lannoitteeksi. Näin saadaan pienennettyä hiilijalanjälkeä sekä parannettua jätehuoltoa. Alla oleva video kertoo lisää biokaasulaitoksesta.

 

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!