Santa Helena Syrah Cabernet Sauvignon 3 l hanapakkaus

“Hyvä grilli- ja pihviviini”

Alkon makuluonnehdinta

Mehevä & hilloinen

Hinta Alkossa

29,98 €

Ruokasuositukset

Grilliruoka
Nauta

Rypäle

Väri

Tumma rubiininpunainen

Tuoksu

Kypsän marjainen, jossa mustaherukkaa, puolukkaa, luumua

Maku

Täyteläinen, keskitanniininen, herukkainen, tumman luumuinen, karhunvatukkahilloinen, mausteinen

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Central Valley
Tuottaja: Vuosikerta: Pullokoko:
300
Alkoholia:
13,00 %
Hintaryhmä:
n. 29 €
Alkon tuotekoodi:
429478
EAN:
7804300150228
Sokeripitoisuus:
8,20 g/l
Pulloja / laatikko:
4 kpl
Paikallinen ekosertifiointi:
Kyllä

Viinistä

Rypäleet Santa Helena Syrah Cabernet Sauvignon viiniin kasvavat Chile Keskuslaaksossa Välimerellisessä ilmastossa. Santa Helena Varietal sarjan -viinit ovat tuoreita, hedelmäisen raikkaita ja helposti lähestyttäviä. Ne sopivat nautittavaksi sekä ruoan kanssa että sellaisenaan. Viinit ovat edullinen ja varma valinta arkeen ja juhlaan. Hanapakkaus kulkee kätevästi mukana mökille ja on riittoisa buffetpöydän viini.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Viini sopii hyvin grillatun lihan ja voimakkaisen makkaroiden kanssa, sekä pihvin ja kypsytettyjen juustojen seuraksi. Runsaan hedelmällisyyden ja pyöreyden vuoksi se on myös oiva buffetviini. Viini on parhammillaan 16-18 asteiseksi viilennettynä.

Viña Santa Helena

Viña Santa Helena on perustettu vuonna 1942. Viinitila sijaitsee Chilen tunnetuimmassa laaksossa, Keskuslaaksossa. Viinin laatu alkaa viinitarhasta ja siitä syystä huomio sekä energia keskittyvät ensisijaisesti maan kestäviin käytäntöihin kaikissa maatalousprosesseissamme. Keskuslaaksossa on optimaaliset ilmasto-olosuhteet ja maaperä, mikä tarjoaa täydelliset puitteet korkealaatuiselle viinintuotannolle.

Santa Helena on vahvasti vientiin keskittynyt viinitalo, toimien yli 50 eri markkinoilla ja viidellä eri mantereella. Santa Helenan viinit edustavat tyypillisiä chileläisiä viinejä, jotka ovat hedelmäisiä ja helposti lähestyttäviä. Vuosikymmeniä useat sukupolvet ovat olleet uskollisia tuotemerkille ja saaneet erinomaisesta vastineesta rahoilleen. Santa Helena viinitalo kuuluu VSPT Wine Groupin omistukseen.

www.santahelena.cl/fi/

Vastuullinen viinintuottaja

Viña San Pedro Tarapacá eli VSPT Wine Group on jo pitkään noudattanut ympäristöystävällisiä käytäntöjä, joiden tarkoituksena on edistää kestävää kehitystä. Samalla viinitalo panostaa myös sosiaaliseen vastuuseen, joka kattaa työntekijät ja heidän perheensä sekä yhteisöt, joiden alueilla VSPT viljelee. Yrityksen 360° Sustainable -ohjelma jakautuu neljään osaan, pitäen sisällään ympäristön, vesihuollon, sosiaaliset sitoumukset ja laadun. Jokainen osa-alue sisältää laajan joukon toimintoja, joilla pyritään parantamaan mm. energian ja vedenkulutusta, luonnon monimuotoisuutta, omavaraista energiantuotantoa, ihmisten hyvinvointia ja kehitystä sekä tuotteen laatua. "We respect and honor our people and our land."

VSPT Wine Group's Sustainability Video

Paikallinen ekosertifiointi

VSPT Wine Groupin tuotteilla on paikallinen ekosertifiointi, Certified Sustainable Wine of Chile. Tuotteen alkuperämaassa annettu sertifiointi kertoo kestävän kehityksen edistämiseksi tehdyistä toimenpiteistä viinintuotannossa. Paikallisten sertifiointien vaatimukset vaihtelevat jonkin verran maasta riippuen. Kuitenkin esimerkiksi viinin viljelyssä ja -valmistuksessa tyypillisiä toimenpiteitä ovat veden ja energiankulutuksen säästäminen sekä uusiutuvan energian käyttäminen. Esimerkiksi luomutuotannossa ei näille toimenpiteille aseteta lainkaan vaatimuksia.

Certified Sustainable Wine of Chile

Alko verkkokauppalinkki