Santa Helena Varietal White Blend 1L KMP

“Kevyt ja särkymätön pakkaus”

Alkon makuluonnehdinta

Pirteä & hedelmäinen

Hinta Alkossa

10,59 €

Ruokasuositukset

Kala, vähärasvainen
Salaatit ja kasvisruoat
Nautiskeluviini
Sushi

Rypäle

Väri

Vaalea oljenkeltainen

Tuoksu

Raikas, omenainen, sitruunainen, yrttinen

Maku

Kuiva, keskihapokas, persikkainen, sitruksinen, hunajameloninen, hennon yrttinen

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
DO Central Valley
Tuottaja: Vuosikerta: Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
100
Alkoholia:
12,00 %
Hintaryhmä:
10-11 €
Litrahinta:
10,19 €
Alkon tuotekoodi:
547518
EAN:
6438324700711
Sokeripitoisuus:
4,00 g/l
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
12 kpl
Paikallinen ekosertifiointi:
Kyllä
Makeusaste:
Kuiva, erittäin kuiva

Per annoskoko (30 ml)

Rasva:
0 g
- josta tyydyttynyttä:
0 g
Hiilihydraatti:
0 g
- josta sokereita:
0 g
Proteiini:
0 g
Suola:
0 g

Per 100ml

Rasva:
0 g
- josta tyydyttynyttä:
0 g
Hiilihydraatti:
0,0 g
- josta sokereita:
0,0 g
Proteiini:
0 g
Suola:
0 g
Ainesosat:
0

Reseptit

Viinistä

Santa Helena Varietal Sauvignon Blanc viinin ryypäleet ovat kasvavat Chilen Keskuslaaksossa Välimerellisessä ilmastossa. Pitkä kesä kypsyttää rypäleet lempeästi ja hitaasti, jolloin niiden maku syvenee ja tiivistyy. Santa Helena Varietal sarjan -viinit ovat tuoreita, hedelmäisen raikkaita ja helposti lähestyttäviä. Ne sopivat nautittavaksi sekä ruoan kanssa että sellaisenaan. Viinit ovat edullinen ja varma valinta arkeen ja juhlaan. Rikkoutumattomaan kierrätysmuovipulloon pakattu viini on sekä ympäristöystävällinen, että kätevä etenkin mökillä, veneellä ja piknikillä.

Ruokasuositukset ja viiinin tarjoilu

Tämä monipuolinen viini sopii vaalealihaisen kalan kanssa, salaattien, tapasten ja kasvisruokien seuraksi. Viini on myös oiva valinta buffetpöytään tai ihan vain sellaisenaan nautittavaksi. Viini on parhaimmillaan viilennettynä 10-12 asteiseksi.

Viña Santa Helena

Viña Santa Helena on perustettu vuonna 1942. Viinitila sijaitsee Chilen tunnetuimmassa laaksossa, Keskuslaaksossa. Viinin laatu alkaa viinitarhasta ja siitä syystä huomio sekä energia keskittyvät ensisijaisesti maan kestäviin käytäntöihin kaikissa maatalousprosesseissamme. Keskuslaaksossa on optimaaliset ilmasto-olosuhteet ja maaperä, mikä tarjoaa täydelliset puitteet korkealaatuiselle viinintuotannolle.

Santa Helena on vahvasti vientiin keskittynyt viinitalo, toimien yli 50 eri markkinoilla ja viidellä eri mantereella. Santa Helenan viinit edustavat tyypillisiä chileläisiä viinejä, jotka ovat hedelmäisiä ja helposti lähestyttäviä. Vuosikymmeniä useat sukupolvet ovat olleet uskollisia tuotemerkille ja saaneet erinomaisesta vastineesta rahoilleen. Santa Helena viinitalo kuuluu VSPT Wine Groupin omistukseen.

www.santahelena.cl/fi/

Vastuullinen viinintuottaja

Viña San Pedro Tarapacá eli VSPT Wine Group on jo pitkään noudattanut ympäristöystävällisiä käytäntöjä, joiden tarkoituksena on edistää kestävää kehitystä. Samalla viinitalo panostaa myös sosiaaliseen vastuuseen, joka kattaa työntekijät ja heidän perheensä sekä yhteisöt, joiden alueilla VSPT viljelee. Yrityksen 360° Sustainable -ohjelma jakautuu neljään osaan, pitäen sisällään ympäristön, vesihuollon, sosiaaliset sitoumukset ja laadun. Jokainen osa-alue sisältää laajan joukon toimintoja, joilla pyritään parantamaan mm. energian ja vedenkulutusta, luonnon monimuotoisuutta, omavaraista energiantuotantoa, ihmisten hyvinvointia ja kehitystä sekä tuotteen laatua. "We respect and honor our people and our land."

VSPT Wine Group's Sustainability Video

Paikallinen ekosertifiointi

VSPT Wine Groupin tuotteilla on paikallinen ekosertifiointi, Certified Sustainable Wine of Chile. Tuotteen alkuperämaassa annettu sertifiointi kertoo kestävän kehityksen edistämiseksi tehdyistä toimenpiteistä viinintuotannossa. Paikallisten sertifiointien vaatimukset vaihtelevat jonkin verran maasta riippuen. Kuitenkin esimerkiksi viinin viljelyssä ja -valmistuksessa tyypillisiä toimenpiteitä ovat veden ja energiankulutuksen säästäminen sekä uusiutuvan energian käyttäminen. Esimerkiksi luomutuotannossa ei näille toimenpiteille aseteta lainkaan vaatimuksia.

Certified Sustainable Wine of Chile

Alko verkkokauppalinkki