Hinta Alkossa
10,98 €
Ruokasuositukset Rasvainen kala Noutopöytä Salaatit ja kasvisruoka Seurustelu Tapas ja antipasti Äyriäiset
Rypäle
Chardonnay, Gewürztraminer, Riesling, Sémillon, Viognier
Väri
Vaalea oljenkeltainen
Tuoksu
Raikas, aromaattinen, omenainen, sitruunainen, yrttinen
Maku
Kuiva, keskihapokas, persikkainen, sitruksinen, hunajameloninen, hennon yrttinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Chile
Alue
Central Valley
Tuottaja
Vina Santa Helena
Vuosikerta
2020
Varmista asiakaspalvelustamme *
Saatavuus
Alko
Pullokoko 100 cl
Alkoholi 0 g
Alkoholi, annoskoko 0 g
Alkoholia 12 %
Pakkaustyyppi
Muovipullo
Vihreät & eettiset ominaisuudet
Paikallinen ekosertifiointi
Litrahinta
10,49 €/l
Alkon tuotekoodi
547518
EAN
6438324700711
SKU
470071
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko
12 kpl
Makeusaste
Kuiva, erittäin kuiva
Sokeripitoisuus 4 g/l
Täyteläisyysaste
Kevyt
* asiakaspalvelu@pernod-ricard.com
Per annoskoko (30ml) Per 100ml
Energia (kJ/kcal)
0
0
Rasva
0,00g
0,00g
-josta tyydyttynyttä
0,00g
Hiilihydraatti
0,00g
0,00g
-josta sokereita
0,00g
0,00g
Proteiini
0,00g
0,00g
Suola
0,000g
0,000g
Ainesosat
0

Viinistä

Santa Helena White Blend -viinin ryypäleet ovat kasvavat Chilen Keskuslaaksossa Välimerellisessä ilmastossa. Pitkä kesä kypsyttää rypäleet lempeästi ja hitaasti, jolloin niiden maku syvenee ja tiivistyy. Santa Helena -viinit ovat tuoreita, hedelmäisen raikkaita ja helposti lähestyttäviä. Ne sopivat nautittavaksi sekä ruoan kanssa että sellaisenaan. Viinit ovat edullinen ja varma valinta arkeen ja juhlaan. Rikkoutumattomaan kierrätysmuovipulloon pakattu viini on sekä ympäristöystävällinen, että kätevä etenkin mökillä, veneellä ja piknikillä.

Ruokasuositukset ja viiinin tarjoilu

Tämä monipuolinen viini sopii kalan kanssa, salaattien, tapasten ja kasvisruokien seuraksi. Viini on myös oiva valinta buffetpöytään tai ihan vain sellaisenaan nautittavaksi. Viini on parhaimmillaan viilennettynä 10-12 asteiseksi.

Viña Santa Helena

Viña Santa Helena on perustettu vuonna 1942. Viinitila sijaitsee Chilen tunnetuimmassa laaksossa, Keskuslaaksossa. Viinin laatu alkaa viinitarhasta ja siitä syystä huomio sekä energia keskittyvät ensisijaisesti maan kestäviin käytäntöihin kaikissa maatalousprosesseissamme. Keskuslaaksossa on optimaaliset ilmasto-olosuhteet ja maaperä, mikä tarjoaa täydelliset puitteet korkealaatuiselle viinintuotannolle.

Santa Helena on vahvasti vientiin keskittynyt viinitalo, toimien yli 50 eri markkinoilla ja viidellä eri mantereella. Santa Helenan viinit edustavat tyypillisiä chileläisiä viinejä, jotka ovat hedelmäisiä ja helposti lähestyttäviä. Vuosikymmeniä useat sukupolvet ovat olleet uskollisia tuotemerkille ja saaneet erinomaisesta vastineesta rahoilleen. Santa Helena viinitalo kuuluu VSPT Wine Groupin omistukseen.

www.santahelena.cl/fi/

Vastuullinen viinintuottaja

Viña San Pedro Tarapacá eli VSPT Wine Group on jo pitkään noudattanut ympäristöystävällisiä käytäntöjä, joiden tarkoituksena on edistää kestävää kehitystä. Samalla viinitalo panostaa myös sosiaaliseen vastuuseen, joka kattaa työntekijät ja heidän perheensä sekä yhteisöt, joiden alueilla VSPT viljelee. Yrityksen 360° Sustainable -ohjelma jakautuu neljään osaan, pitäen sisällään ympäristön, vesihuollon, sosiaaliset sitoumukset ja laadun. Jokainen osa-alue sisältää laajan joukon toimintoja, joilla pyritään parantamaan mm. energian ja vedenkulutusta, luonnon monimuotoisuutta, omavaraista energiantuotantoa, ihmisten hyvinvointia ja kehitystä sekä tuotteen laatua. "We respect and honor our people and our land."

 

Paikallinen ekosertifiointi

VSPT Wine Groupin tuotteilla on paikallinen ekosertifiointi, Certified Sustainable Wine of Chile. Tuotteen alkuperämaassa annettu sertifiointi kertoo kestävän kehityksen edistämiseksi tehdyistä toimenpiteistä viinintuotannossa. Paikallisten sertifiointien vaatimukset vaihtelevat jonkin verran maasta riippuen. Kuitenkin esimerkiksi viinin viljelyssä ja -valmistuksessa tyypillisiä toimenpiteitä ovat veden ja energiankulutuksen säästäminen sekä uusiutuvan energian käyttäminen. Esimerkiksi luomutuotannossa ei näille toimenpiteille aseteta lainkaan vaatimuksia.

Certified Sustainable Wine of Chile

Biokaasulaitos

Viña San Pedro on maailman ensimmäinen viinintuottaja, jolla on oma biokaasulaitos. Se kattaa viinitalon kokonaissähköntarpeen ja tuottaa 60 % koko VSPT Wine Groupin sähköntarpeesta. Biokaasulaitos käyttää raaka-aineena viinintuotannosta jäänyttä biojätettä, joka muutetaan biokaasuksi ja loput rypäleiden biojätteet kuljetetaan viinitarhoille lannoitteeksi. Näin saadaan pienennettyä hiilijalanjälkeä sekä parannettua jätehuoltoa. Alla oleva video kertoo lisää biokaasulaitoksesta.

 

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!