Santa Helenalta The Tall Ships Races virallinen viinipari

Santa Helenalta The Tall Ships Races virallinen viinipari
15.06.2017

Kansainvälinen suuri nuorisopurjehdustapahtuma The Tall Ships Races tuo heinäkuussa näyttävät purjelaivat Kotkaan ja Turkuun. Tapahtuma on Suomen juhlavuoden yksi suurimmista yleisötapahtumista ja tavoittelee lähes miljoonayleisöä. Upeat laivat rantautuvat Kotkan satamaan 13.-16.7.2017 ja Turkuun 20.-23.7.2017.

The Tall Ships Races on tapahtuman lisäksi myös purjehduskisa, johon osallistuu noin 2 500 purjehtijaa. Näistä puolet on 15 – 25-vuotiaita nuoria. Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi Kotka ja Turku tarjoavat sadalle nuorelle mahdollisuuden olla mukana purjehduksessa. Vuoden 2017 tapahtuma starttaa Ruotsin Halmstadista, josta alukset purjehtivat Kotkaan. Sieltä alukset saapuvat Turkuun, josta matka jatkuu Liettuan Klaipedaan ja edelleen Puolan Szczeciin, joka on kilpailun päätesatama.

150-vuotisjuhlavuottaan viettävä Pernod Ricard Finland on The Tall Ships Races -tapahtuman pääyhteistyökumppani, ja Santa Helena Varietal Chardonnay ja Cabernet Sauvignon on tapahtuman virallinen viinipari. Viinipullot saavat kesän ajaksi etuetiketin ylänurkkaan virallisen The Tall Ships Races -tapahtuman yhteistyökumppanitarran.

Santa Helena Varietal Chardonnay
Central Valley, Chile
Kuiva, keskihapokas, sitruksinen, persikkainen, mausteinen
75 cl
Tuotenumero: 567837
PIRTEÄ & HEDELMÄINEN

Santa Helena Varietal Cabernet Sauvignon
Central Valley, Chile
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, mustaherukkainen, kirsikkahilloinen, mausteinen, hennon savuinen
75 cl
Tuotenumero: 005753
MEHEVÄ & HILLOINEN

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!