Ruokasuositukset Grilliruoka Voimakkaat juustot Lammas Nautiskelujuoma Pasta ja pizza
Rypäle
Dornfelder
Väri
Tumman punainen
Tuoksu
Hedelmäinen, punamarjainen ja hilloinen
Maku
Hedelmäinen, pehmeän kirsikkainen, karhunvatukkainen ja hilloinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Saksa
Alue
Mosel
Tuottaja
Moselland
Vuosikerta
2020
Varmista asiakaspalvelustamme *
Saatavuus
Ravintolat Tukku
Pullokoko 75 cl
Alkoholia 12 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Laatuluokitus
Qualitätswein Nahe
EAN
4006975181504
SKU
606236
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko
6 kpl
Sokeripitoisuus 12,5 g/l
Täyteläisyysaste
Keskitäyteläinen
Rypäleosuudet
100% Dornfelder
* asiakaspalvelu@pernod-ricard.com

Mosellandin tyylikäs uutuus

100% Dornfelder -rypäleestä valmistettu St. Michael Dornfelder edustaa hieman makeampaa punaviinityyliä.  Tämä väriltään tummanpunainen Dornfelder -rypäleen punaviini on maultaan täyteläinen ja  hedelmäinen, ja siinä on pehmeän kirsikkainen maku.

St. Michael Dornfelder on tuotettu Nahen alueella Saksassa. Nahen alue on nimetty joen mukaan, joka virtaa metsäisten Hunsrückin kukkuloiden laaksojen läpi, kohti Reinin Bingeniä, jonka ympäristö on rauhallinen ja kaunis. Vaikka Nahe on yksi saksan pienimmistä viinialueista, sen poikkeuksellisen rikas ja monipuolinen maaperä on viininviljelyksessä vertaansa vailla. Tästä syystä alue pystyy tuottamaan varsin monipuolisia viinejä suhteellisen harvoista rypälelajikkeista.

Viinikäyminen tapahtui tarkoin valittujen hiivojen kanssa tarkoin kontrolloidussa lämpötilassa, jonka jälkeen viini säilöttiin terästankkeihin odottamaan pullotusta. 

Moselland eG

Moselland eG on Mosel-Saar-Ruwerin alueen viinitarhojen yhteenliittymä, johon kuuluu yli 3000 tarhaa. Mosellandin vuosituotanto on noin 22 miljoonaa litraa, josta 250 000 litraa on Moselin Riesling-viinejä. Valikoimissa on satoja laadukkaita, alueelle tyypillisiä, keveitä ja hapokkaita viinejä. Moselland tunnetaankin arvonimellä Riesling Expert. Vaikka Saksa on aiemmin tunnettu makeahkoista valkoviineistä, on nykyisin saatavilla erittäin tyylikkäitä, kuivia ruokaviinejä sekä pikku chateau -tyyppisiä yhden tilan viinejä.

Pääkonttori sijaitsee Moselissa, jossa unohtumaton jokimaisema antaa viinille nimen ja maun. Moselland eG viiniosuuskunta syntyi vuonna 1968 alueosuuskuntien sulautumisen myötä, ja se on tänä päivänä suurin Rheinland-Pfalzin viiniosuuskunta.

Erinomaisen laatunsa ansiosta Moselland eG:n viinit ovat jo vuosien ajan saaneet ansaitsemansa huomion niin Saksan- kuin kansainvälisilläkin viinimarkkinoilla. Viinit ovat korkealaatuisia, erottuvia ja selkeitä makuprofiililtaan. Yksinkertainen konsepti, hienostunut toteutus.

http://www.moselland.de/

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!