Valkia - kotimainen kuohuviini aidoista marjoista

Valkia

“Valmistettu kotimaisista marjoista”

Hinta Alkossa

12,39 €

Ruokasuositukset

Jälkiruoka
Aperitiivi

Väri

Hennon purppurainen

Tuoksu

Raikas, mustikkainen

Maku

Keskihapokas, mustikkainen, kevyen sitruksinen, raikas

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Tuottaja: Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
75
Alkoholia:
11,00 %
Hintaryhmä:
12-13 €
Litrahinta:
16,52 €
Alkon tuotekoodi:
688697
Sokeripitoisuus:
30,00 g/l
Korkkityyppi:
Luonnonkorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Makeusaste:
Puolikuiva

100-vuotiaan Suomen arvoinen juhlajuoma

Kotimainen Valkia-kuohuviini juhlistaa satavuotiasta Suomea. Valkoherukoista ja mustikoista valmistettu juoma vaalii suomalaista kuohuviinien valmistusperinnettä.

Valkia-kuohuviini valmistetaan alusta asti Suomessa ja sen valmistuksessa käytetään vain kotimaisia marjoja, valkoherukkaa ja mustikkaa. Valkoherukat ovat kansainvälisesti ainutlaatuinen viininvalmistuksen raaka-aine ja Valkian kohdalla kuplat muodostuvat siihen toisen käymisen myötä. Maku viimeistellään ihanilla mustikoilla. Hienostuneen puolikuivan kuohuviinin maku on raikas ja suomalaisille tuttu mustikka tulee siinä esiin hentoisen tyylikkäänä vivahteena.

Maun ja raaka-aineiden lisäksi Suomen lipun sinivalkoisuus heijastuu myös Valkian pakkaukseen, jossa suomalaisuus tuodaan esiin graafisen nykyaikaisesti. Valkia nimi edustaa valoa ja vahvaa uskoa entistäkin parempaan tulevaisuuteen. Pohjoisen valo ja
vuodenajat muokkaavat myös Valkian raaka-aineet, kotimaiset marjat, herkullisemmiksi kuin missään muualla maailmassa.

Valkia vaalii pitkää suomalaista kuohuviinin valmistusperinnettä. Turkulainen Nordforsin tehdas alkoi valmistaa kotimaisia viinejä ja liköörejä jo 1860-luvulla, ja vuonna 1892 esiteltiin ensimmäinen kotimainen kuohuviini. 150-vuotisiin
alkoholinvalmistusperinteisiin nojaava Turun juomatehdas nostaa maljan satavuotista itsenäisyyttään juhlivalle Suomelle.

Onnea 100-vuotias Suomi!

Alko verkkokauppalinkki