Valkia Mustikkainen

“Valmistettu kotimaisista marjoista”

Hinta Alkossa

11,98 €

Ruokasuositukset

Jälkiruoka
Aperitiivi

Väri

Hennon purppurainen, rose.

Tuoksu

Raikas, mustikkainen

Maku

Keskihapokas, mustikkainen, kevyen sitruksinen, raikas

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Tuottaja: Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
75
Alkoholia:
11,00 %
Hintaryhmä:
11-12 €
Litrahinta:
15,97 €
Alkon tuotekoodi:
688697
EAN:
6438324701039
Sokeri:
30,00 g/l
Korkkityyppi:
Luonnonkorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Makeusaste:
Puolikuiva

100-vuotiaan Suomen arvoinen juhlajuoma

Valkia-kuohuviini valmistetaan alusta asti Suomessa ja sen valmistuksessa käytetään vain kotimaisia marjoja, valkoherukkaa ja mustikkaa. Valkoherukat ovat kansainvälisesti ainutlaatuinen viininvalmistuksen raaka-aine ja Valkian kohdalla kuplat muodostuvat siihen toisen käymisen myötä. Maku viimeistellään ihanilla mustikoilla. Hienostuneen puolikuivan kuohuviinin maku on raikas ja suomalaisille tuttu mustikka tulee siinä esiin hentoisen tyylikkäänä vivahteena.

Maun ja raaka-aineiden lisäksi Suomen lipun sinivalkoisuus heijastuu myös Valkian pakkaukseen, jossa suomalaisuus tuodaan esiin graafisen nykyaikaisesti. Valkia nimi edustaa valoa ja vahvaa uskoa entistäkin parempaan tulevaisuuteen. Pohjoisen valo ja vuodenajat muokkaavat myös Valkian raaka-aineet, kotimaiset marjat, herkullisemmiksi kuin missään muualla maailmassa.

Valkia vaalii pitkää suomalaista kuohuviinin valmistusperinnettä. Turkulainen Nordforsin tehdas alkoi valmistaa kotimaisia viinejä ja liköörejä jo 1860-luvulla, ja vuonna 1892 esiteltiin ensimmäinen kotimainen kuohuviini. 150-vuotisiin alkoholinvalmistusperinteisiin nojaava Turun juomatehdas nostaa maljan satavuotista itsenäisyyttään juhlivalle Suomelle.

Onnea 100-vuotias Suomi!

Alko verkkokauppalinkki