Kuiva valkoviini Chilestä - Castillo de Molina Reserva Chardonnay

Castillo de Molina Reserva Chardonnay

“Runsas ja paahteinen valkoviini”

Alkon makuluonnehdinta

Runsas & paahteinen

Hinta Alkossa

11,49 €

Rypäle

Väri

Oljenkeltainen, vihertävin häivähdyksin

Tuoksu

Eksottisen hedelmäinen, vaniljainen, hunajainen

Maku

Pehmeähappoinen, trooppisen hedelmäinen, tamminen

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Casablanca Valley
Tuottaja: Vuosikerta: Saatavuus:
Alko, Ravintolat
Pullokoko:
75
Alkoholia:
14,00 %
Hintaryhmä:
11-12 €
Litrahinta:
15,19 €
Alkon tuotekoodi:
576107
EAN:
7804300010508
Sokeripitoisuus:
3,00 g/l
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Sopii vegaaneille:
Kyllä
Makeusaste:
Kuiva, erittäin kuiva

Asiantuntijan arvio

Viinistä Viiniin 2019 -opas arvioi Castillo de Molina Reserva Chardonnayn laadukkaaksi ja hyvin tehdyksi viiniksi, jonka hinta vastaa sen laatua. "Leveän hedelmäinen, tyylikkään paahteinen ja makean mausteinenkin, roteva valkoviini lohikaloille ja vaaleille liharuoille sekä runsaille, kermaisille pastoille."

Reseptit

Palkitun Reserva-sarjan laadukas Chardonnay

Castillo de Molina Reserva Chardonnay -viinin rypäleet on poimittu käsin Viña San Pedron hienoimmilta viinitarhoilta Casablanca Valleyn alueelta. Tyynenmeren läheisyys tarjoaa ideaalisen, viileämmän kasvuympäristön, jossa rypäleet kypsyvät hitaasti. Noin puolet viinistä kypsytetään ranskalaisissa tammitynnyreissä 6 kuukauden ajan. Loput pidetään terästankeissa lopullisen viinin raikkauden ja hedelmäisyyden varmistamiseksi.

Viinistä Viiniin 2019 -opas arvioi viinin vuosikerran 2017 näin: Hyvin kypsän hedelmäinen tuoksu tarjoaa ananaksen, mangon, punaisen omenan ja greipin aromeja. Siinä on myös paahteisia ja makean mausteisiakin piirteitä. Leveän hedelmäinen maku on hienosti linjassa tuoksun kanssa, paahteisuus ilmenee siinä myös voisina, kermaisina ja pähkinäisinä vivahteina. Greippinen hapokkuus ryhdittää makua. Kokonaisuus jättää kerroksellisen, kypsän hedelmäisen ja paahteisen jälkivaikutelman, joka lämmittää hieman nielua.

Castillo de Molina Reserva Chardonnay -viini sopii kumppaniksi punalihaisille kalaruoille, vaalealle lihalle, vuohenjuustolle ja kermapohjaisille pastakastikkeille. Ideaalinen tarjoilulämpötila on 12 astetta. Lue lisää viinistä sen kansainvälisiltä sivuilta www.castillodemolina.com.

Kaikki Castillo de Molina -viinit sopivat vegaaneille.

Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös