Alex Nurmen ohje on neljälle.
Tarvitset näitä
200 g | Nauhapastaa |
200 g | Katkarapuja |
100 g | Simpukoita marinoituna |
1 | Porkkana |
3-4 rkl | Hummerifondia |
1-2 dl | Kuivaa valkoviiniä |
2 dl | Kuohukermaa |
1 rkl | Öljyä |
Suolaa | |
Mustapippuria | |
Yrttejä koristeluun |
Ohje
-
Kuori porkkana ja leikkaa se ohuen ohuiksi viipaleiksi ja kuullota pannulla hetken aikaa.
-
Lisää joukkoon hummerifondi, valkoviini sekä kerma ja hauduta miedolla lämmöllä 5 min ajan.
-
Keitä sillä aikaa pasta napakan kypsäksi ja valuta se hyvin kuivaksi.
-
Maista kastiketta ja mausta tarpeen vaatiessa.
-
Lisää kastikkeen joukkoon pastat, simpukat ja lopuksi ravut.
-
Sekoita, koristele ja tarjoile pannusta vieraille.