Gini

Ki No Bi

Japani
Ki No Bi
Gini

Ki No Bi

Japani

Ki No Bi ("Sesonkien kauneus") on japanilainen gin, joka on saanut inspiraationsa japanilaisesta laadun tavoittelusta ja Kioton käsityöperinteistä. Tislattu ja pullotettu Kiotossa, tämä gin yhdistää kuivaa tyyliä ja selkeää japanilaista aksenttia. Kyoto Distillery, Japanin ensimmäinen oma ginitislaamo, valmistaa Ki No Bi ginin käyttäen paikallisia botanicseja, kuten yuzua ja gyokuro-teetä, yhdessä Fushimilta peräisin olevan puhtaan veden kanssa.

Kuvaus

water_full Gini

Kuvaus

Ki No Bi (= “Sesonkien kauneus”) on saanut inspiraationsa Japanilaisista laadun tavoittelusta. Se tislataan, sekoitetaan ja pullotetaan Kiotossa. Ki No Bi on valmistettu tunnistettavalla kuivalla tyylillä, mutta selkeällä japanilaisella aksentilla. Kyoto Distillery on Japanin ensimmäinen oma ginin tislaamo, joka on saanut inspiraationsa Kioton historiasta ja käsityötaidosta.

Ki No Bi Kyoto Dry Ginin valmistus

Ki No Bi Kyoto Dry Gin on valmistettu japanilaisista botanicseista, kuten keltaisesta yuzusta Kioton prefektuurin pohjoisosasta, gyokuro-teestä Ujin alueelta sekä vihreistä sansho-marjoista.

Ki No Bi käyttää riisiviinapohjaa ja vertaansa vailla olevaa vettä, joka on peräisin Fushimilta, maailmankuululta sake-panimoalueelta. Ki No Bi sisältää 11 kasviperäistä ainesta jotka on ryhmitelty kuudeksi elementiksi, jotka maseroidaan ja tislataan erikseen ennen sekoittamista Fushimi-veden kanssa prosessissa, jota kutsutaan konwaksi.

AlueJapani
TuoteGini
Artikkelin numero600073