Gini

Ki No Bi

Japani
Ki No Bi
Gini

Ki No Bi

Japani

Kuvaus

water_full Gini

Kuvaus

Ki No Bi (= “Sesonkien kauneus”) on saanut inspiraationsa Japanilaisista laadun tavoittelusta. Se tislataan, sekoitetaan ja pullotetaan Kiotossa. Ki No Bi on valmistettu tunnistettavalla kuivalla tyylillä, mutta selkeällä japanilaisella aksentilla. Kyoto Distillery on Japanin ensimmäinen oma ginin tislaamo, joka on saanut inspiraationsa Kioton historiasta ja käsityötaidosta. 

Ki No Bi Kyoto Dry Ginin valmistus

Ki No Bi Kyoto Dry Gin on valmistettu japanilaisista botanicseista, kuten keltaisesta yuzusta Kioton prefektuurin pohjoisosasta, gyokuro-teestä Ujin alueelta sekä vihreistä sansho-marjoista. 

Ki No Bi käyttää riisiviinapohjaa ja vertaansa vailla olevaa vettä, joka on peräisin Fushimilta, maailmankuululta sake-panimoalueelta. Ki No Bi sisältää 11 kasviperäistä ainesta jotka on ryhmitelty kuudeksi elementiksi, jotka maseroidaan ja tislataan erikseen ennen sekoittamista Fushimi-veden kanssa prosessissa, jota kutsutaan konwaksi.

AlueJapani
TuoteGini
Artikkelin numero600073