Resepti

Cava mansikoilla

Cava mansikoilla

Cava mansikoilla on raikas ja elegantti juoma, joka yhdistää espanjalaisen kuohuviinin ja tuoreiden mansikoiden makeuden. Helppo valmistaa, mutta silti tyylikäs valinta niin juhliin kuin kesäisiin hetkiin.

timer 2 minuuttia

grocery 2 ainesosat

person Aloittelija

Ainesosat

  • 8 cl Campo Viejo Cava Brut Reserva
  • Tuoreita mansikoita
Cava mansikoilla
Menetelmä

Ainesosat

  • 8 cl Campo Viejo Cava Brut Reserva
  • Tuoreita mansikoita

Vaihe 1

Kaada cava kuohuviinilasiin.

Vaihe 2

Koristele tuoreilla mansikoilla.

Campo Viejo Cava Brut Reserva

Vaihe 1

Kaada cava kuohuviinilasiin.

Vaihe 2

Koristele tuoreilla mansikoilla.

Campo Viejo Cava Brut Reserva

Joskus vähemmän on enemmän. Cava mansikoilla on loistava esimerkki siitä, miten kahdesta laadukkaasta ainesosasta syntyy elegantti ja raikas juoma, joka sopii niin maljan kohottamiseen kuin kevyeksi aperitiiviksi lämpiminä kesäpäivinä.

Miksi juuri Cava?

Cava on espanjalainen kuohuviini, joka valmistetaan perinteisellä samppanjamenetelmällä. Campo Viejo Cava Brut Reserva on kuiva, raikkaan hedelmäinen ja sopii täydellisesti makeiden mansikoiden kanssa. Sen kuplat tuovat juomaan eloa, ja hapokkuus leikkaa kauniisti marjojen makeuden.

Vinkki!

Kokeile lisätä muutama revitty mintunlehti tai tilkka mansikkalikööriä tuomaan lisäaromia. Tämä muuntaa yksinkertaisen juoman juhlavaksi cocktailiksi.

Cava mansikoilla kannattaa tarjoilla kapeasta kuohuviinilasista, jossa kuplat säilyvät pisimpään. Laita lasin reunalle mansikkaviipale koristeeksi tai tiputa kokonainen pieni mansikka juoman joukkoon.