Hellekesän drinkkivinkit ja juotavat jälkiruoat

Pina Colada -drinkejä ja Malibu-likööri.
28.07.2022

Trooppiset drinkit rentoon kesäpäivään

Lomalla on aikaa heittäytyä baarimestariksi ja pyöräyttää raikkaat ja trendikkäät drinkit kotibaarissa. Kookoksinen Malibu Original tarjoilee rennot, helpot ja kesäiset drinkkireseptit niin helppojen sprizereiden kuin näyttävien jälkiruokadrinkkien ystäville. Malibun kesäinen maku syntyy aidosta kookoksen aromista sekä vaniljasta. 

Malibu Lemonade on raikas drinkki, jossa maistuu rommi, kookos ja sitruuna. Se on superhelppo ja nopea tehdä: kaada ainekset lasiin ja laita koristeeksi sitruunakiekko. Se on siinä. Hyvä drinkki vaikkapa rantabileisiin. 

Malibu Bay Breeze -drinkissä on kerroksellista näyttävyyttä. Sen valmistus onnistuu kuitenkin helposti myös aloittelevalta baarimestarilta. Drinkin kesäinen maku on tulvillaan ananasta ja kookosta, joiden makeutta karpalomehu mukavasti tasapainottaa. Täytät lasin jäillä, lisäät Malibun, sitten ananasmehun ja sen jälkeen karpalomehun. Koristeeksi riittää limelohko. 

Trendikkäitä kauden makuja

Vesimeloni on tämän kesän maku myös drinkeissä. Malibu Watermelon Splash -drinkissä maistuu vesimelonin lisäksi kookos, sitruuna ja tietysti rommi. Raikas drinkki on helppo ja nopea tehdä: jäät lasiin, Malibu, vesimeloni- ja sitruunamehut ja sooda päälle. Koristeeksi vesimeloniviipale. 

Spritzien ystäville raikasta ja mansikanmakuista vaihtelua tuo Malibu Rosé Spritz. Pinkki karibialainen versio italialaisesta Spritz-klassikosta tuo kesän kielelle. Drinkin juju on tuoreet mansikat ja tuore minttu yhdistettynä eksoottiseen kookokseen. Drinkki on helpompaankin helpompi tehdä ja maistuu myös aperitiivina kuten italialaiset serkkunsakin.

Näyttävät jäiset drinkit jälkiruoaksi

Hileiset ja jäädytetyt drinkit ovat täydellisiä kuuman kesäpäivän seurustelujuomia ja ne sopivat upeasti myös juotavaksi jälkiruoaksi. Jäiset drinkit pyöräytät hetkessä tehosekoittimessa. Pidät vain huolen, että pakasteessa on reilusti jäitä tarjolla. 

Daiquiri on kuubalainen klassikko. Ja tällä Malibun Frozen Daiquiri -ohjeella se taipuu raikkaaksi ja jäiseksi drinkiksi, jonka ainekset noudattelevat pitkälle perinteisen daiquirin ohjetta. Rommi korvataan Malibu-rommiliköörillä ja muutoin drinkkiin tulee tuorepuristettua limemehua, sokerisiirappia ja jäitä. Drinkin maku on mukava yhdistelmä kirpeää ja makeaa, ja sen kruunaa kookos.

Trendikäs Malibu Frozé -drinkki tehdään tehosekoittimessa Malibusta, roseekuohuviinistä, sitruunamehusta ja sokerisiirapista. Drinkin väri on ihanan kesäinen ja maku raikas ja hieman kookoksinen. Herkullisen värinen drinkki saa kesäisen värinsä tietysti roseekuohuviinistä ja kesäisen makunsa Malibulta.

Jäätelöstä silkkisyyttä

Malibu Piña Colada Slushy -drinkki on makeahko grilli-iltojen seurustelu- tai jälkiruokadrinkki. Silkkisen drinkin maku on täynnä kookosta, sillä Malibun lisäksi drinkkiin tulee kookosjäätelöä ja kookoskermaa. Raikkautta drinkkiin antaa ananasmehu ja tietysti jäämurska. 

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä Frozen Mudslide, joka on Kahlúan, maailman suosituimman kahviliköörin, versio pirtelöstä. Drinkki tehdään Kahlúasta, vodkasta, irlantilaisesta kermalikööristä sekä vaniljajäätelöstä. Täydellinen jälkiruoka, kun makean himo yllättää. Vain aikuisille! 

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!