Alex Nurmen reseptillä valmistuu herkullinen jälkiruoka kymmenelle. Valmistusaika on noin 20 minuuttia.
400 g | Tummaa suklaata |
2 dl | Riisimuroja |
1,5 dl | Suolapähkinöitä |
1,5 dl | Vaahtokarkkeja paloiteltuna |
50 g | Voisulaa |
Leivinpaperia | |
Koristeluun | |
Vaahtokarkkeja | |
Suolapähkinöitä |
Ohje
- Sulata suklaa kulhossa ja lisää muut raaka-aineet joukkoon.
- Sekoita tasaiseksi ja levitä suklaaseos leivinpaperin päälle. Painele se noin 2 cm korkeaksi levyksi ja ripottele pinnalle koristeaineksia.
- Laita levy jääkaappiin kovettumaan 30 minuutiksi, jonka jälkeen voit leikata siitä haluamasi kokoisia paloja.
- Tarjoile paahdettujen vaahtokarkkien kanssa.
Reseptit: Alex Nurmi