Kesän parhaat drinkki ja -boolireseptit à la Malibu

Kesällä on aika kaivaa kotibaarimestaritarvikkeet ja boolikulhot kaapista. Malibun kookoksinen makumaailma vie taatusti ajatukset kesäisille hiekkarannoille auringonpaisteeseen.

Valitse drinkkiresepteistä suosikkisi ja toivota kesä tervetulleeksi!

Katso artikkelin lopusta, miten teet drinkin booliksi.

MALIBU ORANGE

2-4 cl Malibu
Appelsiinimehua
Limemehua

Koriste: Appelsiinisiivu

Laita lasi täyteen jäitä. Kaada jäiden päälle Malibu, täytä lasi ananasmehulla ja mausta juoma tilkalla limemehua ja sekoita. Laita koristeeksi appelsiinisiivu.

Malibu pineapple cocktail

MALIBU PINEAPPLE

2-4 cl Malibu
Ananasmehua
Limemehua

Koriste: Limesiivu

Laita lasi täyteen jäitä. Kaada jäiden päälle Malibu, täytä lasi ananasmehulla ja mausta juoma tilkalla limemehua ja sekoita. Laita koristeeksi limesiivu.

MALIBU COLA

2-4 cl Malibu
Kolaa
Limemehua

Koriste: Limesiivu

Laita lasi täyteen jäitä. Kaada jäiden päälle Malibu, täytä lasi kolalla ja mausta juoma tilkalla limemehua ja sekoita. Laita koristeeksi limesiivu.

MALIBU BAY BREEZE

2-4 cl Malibu
Karpalomehua
Ananasmehua
Limemehua

Koriste: Limesiivu ja pala ananasta

Laita lasi täyteen jäitä. Kaada jäiden päälle Malibu, täytä lasi ananasmehulla ja karpalomehulla. Laita molempia mehuja yhtä paljon. Mausta juoma tilkalla limemehua ja sekoita. Laita koristeeksi limerengas.

MALIBU PINA COLADA

2-4 cl Malibu
2 cl kookoskermaa
Ananasmehua
Limemehua

Koriste: Ananasviipale

Täytä shaker jäillä. Lisää shakeriin Malibu ja kookosmaito. Ravista ja siivilöi jäämurskalla täytettyyn lasiin. Kaada päälle ananasmehu, mausta juoma tilkalla limemehua ja sekoita. Koristele ananasviipaleella.

Entä miltä kuulostaisi Piña Colada samppanjalla tuunattuna? Lue lisää täältä: https://www.juomavinkki.fi/fi/ajankohtaista/blogi/malibu-pina-colada-klassikkona-samppanjalla-tuunattuna-tai-valmiina-tolkissa

MALIBU BLUE HAWAIIAN

2-4 cl Malibu
1 cl Blue Curacao
Ananasmehua
Limemehua

Koriste: Limesiivu

Laita lasi täyteen jäitä. Kaada jäiden päälle Malibu ja Blue Curacao. Täytä lasi ananasmehulla, mausta juoma tilkalla limemehua ja sekoita. Laita koristeeksi limesiivu.

Drinkistä booliksi

Kaikkia näistä drinkkiresepteistä voi käyttää myös boolin pohjana. Valmista reseptistä niin moninkertainen määrä kuin mitä booliastiaasi mahtuu. Boolin voi tarjoilla perinteisesti kulhosta tai vaihtoehtoisesti kannusta, jolloin siitä saa kätevästi kaadettua juoman tarjoilulaseihin. Yhtenä vaihtoehtona on valmistaa yksi iso juoma ja laittaa siihen niin monta pilliä kuin on juojiakin.

Lisää Malibu reseptejä sekä ohjevideoita cocktailien ja boolien tekoon löydät Malibun youtube kanavalta!

Määritä juoman makeus Malibun määrällä

Malibun määrää säätelemällä voit määritellä, miten makea juomasta tulee. Jos et halua juomastasi kovin makeaa, laita vain 2 cl Malibua. Jos taas haluat makeamman juoman, laita Malibua 4 cl.

Malibu
Hinta Alkossa: 15,98 € / 50 cl

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi