Lajinsa paras: Vuoden Tarjoilija 2017 Ronny Malmberg

Kuka sinä olet?

Ronny Malmberg, Vuoden Tarjoilija 2017. Paljasjalkainen helsinkiläinen. Toukokuussa tulee täyteen 30 vuotta, mitä juhlistan Etelä-Espanjan hiekkarannoilla. Harrastuksiin kuuluu jalkapallo ja kuntosali. Maratoneja olen juossut aina silloin tällöin. Työskentelen Farangin ravintolapäällikkönä, ja siinä hommassa riittää töitä. Olen kuin syntynyt ravintolaan, ja sen vuoksi intohimoa ja draivia löytyy ruokaa ja juomaa kohtaan yllinkyllin!

Mikä on lajisi, missä olet paras?

Vuoden Tarjoilija 2017, joten epäilemättä ravintolan asiakaspalvelu ja ammattitaito ovat niitä asioita, joissa olen lajini paras.

Mitä sinulta vaati tulla lajisi parhaaksi?

Kokemusta ravintola-alalta löytyy 14 vuoden ajalta, ja uskon, että itsevarmuudella ja esiintymistaidolla pääsin pitkälle. Olin kisoissa mukana myös vuosina 2015 ja 2016, joten näissä aiemmissa kisoissa tuli opittua kikka jos toinenkin!

Mitä vinkkejä antaisit muille, jotka pyrkivät lajinsa parhaiksi?

Perusasiat eli tarjoilijan ammattitaitoon kuuluvat tekniikat tulisi olla kunnossa. Liekittämistä, juustojen tarjoilua ja dekantoimista ei tule kaikilla tarjoilijoilla jokapäiväisessä työssä vastaan, niin niitä pitää treenata! Lisäksi esiintyminen: tarjoilija voi olla joko keilavalon keskipisteenä tai se henkilö taustalla, joka pitää huolen, että tarjoilu pelaa ja vieraille jää kaikki aika omille asioilleen. Tämä kaikki riippuu asiakkaasta, joten pelisilmä on valttia. Jos pääset estradille, niin ota siitä kaikki irti ja tuo reilusti persoonaasi peliin!

Miten juhlistat elämäsi tähtihetkiä?

Samppanjalla ystävien kera!! Tämä oli helppo!

G.H. Mumm - lajinsa paras samppanja

G.H. MUMM - yksi maailman parhaista

G.H.Mumm- samppanjatalon historia ulottuu vuoteen 1827. Samppanjapulloja koristava punainen poikkiraita cordon rouge on lainattu Ranskan kunnialegioonalta ja se on merkkinä talon intohimosta ja halusta panostaa laatuun. #DareWinCelebrate- slogan kiteyttää tämän samppanjatalon filosofian, joka kannustaa ylittämään rohkeasti itsensä, rikkomaan rajoja ja tietysti juhlistamaan voittoa lasillisella yhtä maailman parhaista samppanjoista! ​

Viimeisimpänä huippusaavutuksena G.H. Mumm Cordon Rouge Brut voitti kultaa magnum-pullojen sarjassa arvostetussa Champagne & Sparking Wine World Championships 2016 (CSWWC) -kilpailussa.

Tilaa uusimmat blogipostaukset sähköpostiisi