Minne mennä afterworkille Helsingissä?

Minne mennä afterworkille? Missä saa hyvää viiniä - myös laseittain? Mistä kaupungin parhaat cocktailit? Entä, jos työpäivän päätteeksi maistuu myös pieni purtava lasillisen äärellä?

Juomavinkki kokosi Helsingin baareista ja ravintoloista hyviä afterwork-paikkoja cocktaileista ja viineistä pitäville, sekä niille, jotka haluavat juomansa rinnalle jotain pientä purtavaa.

Kuva: A21 Decades

Kaupungin parhaat cocktailit

Jos haluat laadukkaista raaka-aineista, parhaalla mahdollisella ammattitaidolla tehdyn cocktailin, vieläpä miellyttävässä ympäristöstä valitse joku näistä - tai mikset tekisi cocktailkierrosta, ja nauttisi yhtä cocktailia jokaisessa näistä paikoista.

A21 Decades

A21 Decades on Helsingin edelläkävijöitä, ja heidän omien sanojensa mukaan "sulaa hulluutta ja intohimoa makuihin, niiden tekemiseen sekä kokemiseen". Jokainen cocktail on makumatka - on se sitten Lapin tuntureille tai maailman suurkaupunkien sykkeeseen.

decades.fi
Annankatu 21

Liberty Or Death

Täällä saat käsityönä tehtyjä, maailman trendeistä sekä klassikoista inspiraationsa saaneita cocktaileja ja myös persoonallista palvelua. Cocktailmenu vaihtuu kuukausittain.

www.libertyordeath.bar
Erottajankatu 5

Trillby & Chadwick

Helsingin salakapakka löytyy Katariinankadulta. Joka yksityiskohtaan on kiinnitetty huomiota sisustuksesta cocktailien raaka-aineista niiden koristeisiin saakka. Pöytävarauksen voi tehdä neljälle tai sitä suuremmalle seurueelle. Löydätkö perille?

www.trillbychadwick.fi
Katariinankatu

Kuva: instagram.com/trillbychadwick/

Lasillinen viiniä työpäivän päätteeksi?

Jos cocktailin sijaan haluaisit nauttia lasillisen viiniä, suuntaa kulkusi afterworkille johonkin näistä paikoista.

Apollo Street Bar

Forumin kauppakeskuksen yhteydessä sijaitsevassa Street Barissa voi nauttia rennosta tunnelmasta ja laadukkaista australialaisista Jacob’s Creek -viineistä laseittain.

Sisäänpääsy on muutoin ilmainen, perjantaisin ja lauantaisin klo 22 jälkeen 10 €.

apolloliveclub.fi/apollo-street-bar
Mannerheimintie 16

Hard Rock Cafe Helsinki

Hard Rock Cafe ei esittelyjä kaipaa. Lasillinen viiniä legendaarisessa ympäristössä on takuuvarma valinta afterworkille.

www.hardrock.com/cafes/helsinki
Aleksanterinkatu 21

G Livelab

Kelpaisiko livemusiikki ja lasi viiniä? G Livelab on uusi mahdollisuus nauttia livemusiikista täydellisessä ympäristössä. Ohjelmistosta löytyy niin Suomen huippuja kuin esiintyjiä persoonalliseen makuun.

Kurkkaa ohjelma: www.glivelab.fi
Yrjönkatu 3

Hyvän juoman ohessa jotain pientä (tai miksei suurempaakin) purtavaa

Hyvä cocktail tai viinilasillinen kaipaa usein seurakseen myös pientä purtavaa. Näissä paikoissa saat sekä erinomaisia juomia että suussasulavaa syötävää.

Runar

Elegantin boutique hotelli F6:n baari Runar on sekä tyylikäs että viihtyisä paikka istahtaa lasilliselle työpäivän päätteeksi. Cocktailin äärelle voit tilata pieniä suolaisia tapaksia.

runar.fi
Fabianinkatu 6

Chapter

Chapter on yksi Helsingin uusista, kuumista ravintolatulokkaista. Ravintolan tiloissa toimii sekä moderni cocktailbaari että ravintola. Viinilistalta kannattaa napata italialaisen perheyrityksen, Zoninin, viinejä.

www.chapter.fi
Aleksanterinkatu 22

Kuva: www.chapter.fi

Pastor

Erottajalla sijaitseva Pastor on kuin olohuone, jossa voit syödä, juoda ja viettää aikaa rennossa tunnelmassa. Ravintolan ruokalistalta löytyy purtavaa sekä pieneen että suurempaankin nälkään. Vaihtoehtoisesti voit piipahtaa Pastoriin ihan vain cocktailille tai parille.

www.pastorrestaurant.fi
Erottajankatu 4

100 Dogs

Hodareita ja cocktaileja. Japanilaista henkeä niin sisustuksessa kuin hodareiden makumaailmassakin.

www.100dogs.fi
Malminrinne 1

Kuva: www.100dogs.fi

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi