Silk & Spice -punaviini nyt tyylikkäässä puisessa lahjapakkauksessa

Silk & Spice -punaviini nyt tyylikkäässä puisessa lahjapakkauksessa.
19.04.2022

Upea punaviini tyylikkäässä lahjapakkauksessa

Pehmeä ja hedelmäinen punaviini Silk & Spice Red Blend on makumaailmansa puolesta mainio valinta suomalaisen pääsiäispöydän tummien liharuokien kuten lampaan tai vaikkapa riistaherkkujen punaviiniksi sekä seurusteluun. Ja mikä parasta – viikosta 15 lähtien tämä upea viini on saatavana rajoitetun ajan Alkoista arvokkaassa puisessa lahjapakkauksessa, mikä tekee siitä myös mukavan tuliaisen pääsiäisen juhla-aterian tarjoavalle isäntäväelle. 

Trendiviini henkii historiaa

Portugalilaiset viinit kasvattavat suosiotaan eikä Silk & Spice Red Blend ole poikkeus. Viinin nimi viittaa portugalilaisten tekemiin löytöretkiin uuteen maailmaan. 1400-luvun lopulta alkaen portugalilaisethan olivat löytöretkien pioneereja ja toivat matkoiltaan uusia makuja, kuten kaneli, pippuri, neilikka ja muskotti, eurooppalaisten iloksi. Osa näistä mausteista herää myös eloon tässä tyylikkäässä, pehmeässä sekä täyteläisessä Silk & Spice Red Blend -punaviinissä, jonka mausta löytyy kypsiä marjoja, vaniljaa ja mausteita. Punaviini on sekoitus Tourica Nacional-, Baga- ja Alicante Bouschet -rypäleitä, jotka on poimittu Daon, Bairradan ja Lissabonin alueilta. Viini on saanut kypsyä noin kuusi kuukautta amerikkalaisissa tammitynnyreissä ja noin kolme kuukautta pullossa. Mainio valinta vaikkapa lampaanviulun viiniksi. 

Vinkki

Voit tarkistaa helposti tuotteen saatavuuden haluamastasi Alkosta Alkon omilta sivuilta. Ja jos omassa lähi-Alkossasi ei ole haluamaasi tuotetta, voit tilata sen näppäräsi haluamaasi Alkoon tuotteen omalta sivulta Alkon verkkokaupasta. 

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!