KUTSU: Moselland viinintekijäillallinen Tårgetissa 12.6.2019

Tervetuloa viinintekijäillalliselle ravintola Tårgetiin. Mosellandin pääviinintekijä Dominik Meyer tutustuttaa sinut illan aikana kuvankauniin Moselin laakson viiniaarteisiin.

Illan aikana nautitaan viiden ruokalajin yllätysmenu.

Viinit

Illan aikana maistetaan seuraavia Moselin alueen viinejä.

Nigra Riesling Deutcher Sekt
Goldschild Riesling
Goldschild Weisser Burgunder
Goldschild Chardonnay
Eklat Pfalz Trocken 2017
Goldschild Riesling Eiswein

Ilta sisältää maistettavien viinien lisäksi viiden ruokalajin yllätysmenun.


Ajankohta: ke 12.6. klo 18:00

Osoite:
Ravintola Tårget
Linnankatu 3a, 20100 Turku

www.matbar.fi

Hinta: 89 € sisältäen viinit ja 5 ruokalajin yllätysmenun

Ilmoittautumiset:
Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla: info@matbar.fi
Ilmoittauduthan viimeistään sunnuntaina 9.6.2019.
Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi pian.

Dominik Meyer Moselland

Mosellandin pääviinintekijä Dominik Meyer​

Moselland - laadukas viinitalo Saksan Moselista

Moselin alue on maailman pohjoisimpia viininviljelyyn soveltuvia alueita. Viininvalmistustaito saapui tälle alueelle jo noin 2000 vuotta sitten roomalaisten valloittajien mukana. Moselin joki ja sen sivuhaarat Saar ja Ruwer kulkevat 250 km matkan suojaisessa, syvässä laaksossa, jonka pienoisilmaston olosuhteet ovat ihanteelliset rypäleiden kasvulle ja kypsymiselle.

Moselland eG on Mosel-Saar-Ruwerin alueen viinitarhojen yhteenliittymä, johon kuuluu yli 3000 tarhaa. Mosellandin vuosituotanto on noin 22 miljoonaa litraa, josta 250 000 litraa on Moselin Riesling-viinejä. Valikoimissa on satoja laadukkaita, alueelle tyypillisiä, keveitä ja hapokkaita viinejä. Moselland tunnetaankin arvonimellä Riesling Expert. Vaikka Saksa on aiemmin tunnettu makeahkoista valkoviineistä, on nykyisin saatavilla yhä enemmän tyylikkäitä, kuivia ruokaviinejä sekä pikku chateau -tyyppisiä yhden tilan viinejä.

Moselland Fotolia

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi