Paola Suhonen uudisti Festivo Rieslingin rakastetun pakkauksen

Festivo Rieslingin pakkaus on uudistunut. Kartonkitölkin ajaton lintuprintti on Ivana Helsingin ja Paola Suhosen käsialaa, ja se viestittää kepeyttä ja rentoutta. Kaunis pakkaus on oivallinen lahja, ja tyhjä tölkki voi jatkaa elämäänsä vaikkapa kukkamaljakkona.

Nostalginen, mutta ajaton lintukuvio

Paola Suhosen suunnittelema lintuprintti on koristanut Festivo-tölkkiä vuodesta 2010 lähtien. Suhosen siepoksi nimeämä lintu on suomalaisille niin tuttu, että sitä kutsutaan jo leikkisästi Festivo-linnuksi. Printissä on 1950- ja 60-lukujen retrohenkeä, josta Suhonen tunnetaan. Edellinen retrobuumi oli kovimmillaan, kun Suhonen suunnitteli Festivon kuosin, ja nyt hän uumoilee uuden retroaallon tuloa. Nostalgisuudestaan huolimatta kuviointi on ajaton.

”Luonnon motiivit, kuten linnut, kasvit ja perhoset, ovat minulle tyypillisiä. Luontoaiheet ovat hyvällä tavalla neutraaleja, eivätkä ne ole tiettyyn hetkeen tai trendiin sidoksissa”, Suhonen sanoo.

Rakastettua pakkausta ei ole muutettu rajulla kädellä, vaan Festivon ulkoasua on päivitetty maltillisesti. Tölkin vihreä väri on nyt raikkaan mintunsävyinen. Logon fontti on uudistettu, ja tuttu lintukuvio kuultaa kauniisti logon alta. Lisäksi logosta ilmenee, että kyseessä on Riesling.

”Rypälettä haluttiin nostaa esille uudessa pakkauksessa, sillä suomalaiset ovat entistä viinitietoisempia ja rakastavat Rieslingiä.”

Festivo-pakkauksessa on arjen kauneutta

Suhonen haluaa Festivon ulkoasun henkivän mutkattomuutta, helppoutta ja yhteisiä hetkiä. Kevyt, kahdeksankulmainen tetra prisma -pakkaus mahtuu reppuun tai laukkuun, ja se on helppo ottaa tupareihin, piknikille, mökille tai veneeseen. Käytännöllinen pakkaus on myös kaunis.

”Halusin luoda hyvän mielen tuotteen, jossa on arjen kauneutta. Viinitetrakin voi olla lahjaesine, jossa on designtwistiä. Olen kuullut, että joku on leikannut tyhjän Festivo-tölkin kukkamaljakoksi ihastuttuaan printtiin.”

Festivo-pakkaus on myös ekologinen. Alkon teettämän tutkimuksen mukaan litran kartonkitölkillä on kaikkiin pakkaustyyppeihin verrattuna toiseksi pienin hiilijalanjälki, 85 g CO2e/l. *

Grilliruoille ja mausteiden tasapainottajaksi

Festivo Riesling on sataprosenttinen Riesling Saksasta. Viinin tuoksu on raikas ja trooppisen hedelmäinen. Maku on puolimakea, hapokas, päärynäinen, raparperinen ja sitruksinen.

Festivo Riesling on hyvin viilennettynä täydellinen kesäpäivän nautiskelujuoma. Raikas ja hapokas viini sopii piknik- ja grilliherkuille. Hienoisen makeutensa ansiosta se on oiva pari myös vahvasti maustetuille ruoille.

Festivo Riesling
Hinta Alkossa: 9,68 € / 100 cl

Puolimakea, hapokas, limettinen, viherpäärynäinen, sitruksinen.

Katso myymäläsaatavuus tai tilaa tuote Alkon verkkokaupasta suoraan lähimpään Alkoosi:

*Alkon teettämä tutkimus juomapakkausten ilmastovaikutuksista: https://www.alko.fi/vastuullisesti/tuotteiden-vastuullisuus/juoman-pakkausmateriaalilla-on-merkittava-ilmastovaikutus

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi