Campo Viejo Cava juhla-asussa - katso 5 vinkkiä juhla-aikaan!

Campo Viejo Cava juhla-asussa - katso 5 vinkkiä juhla-aikaan!
30.11.2020

Campo Viejo Cava on pukeutunut upeaan juhlapulloon. Campo Viejo Cava on perinteinen espanjalainen, erittäin laadukas Cava, joka maistuu niin sellaisenaan kuin ruokajuomana. Juhlava pullo on myös erinomainen lahjaidea - ja mikset yllättäisi ystävääsi pullolla muuten vain.

Poimi alta viisi Campo Viejo Cavan juhla-ajan vinkkiä piristämään vuoden pimeintä ajanjaksoa.

Campo Viejo Cava juhlapulloa on nyt saatavilla Alkosta rajoitettu määrä.

Campo Viejo Cava
Erittäin kuiva, hapokas, sitruksinen, päärynäinen, kevyen paahteinen, kukkainen.

5 x kuohuviinivinkki Campo Viejo Cavan juhla-aikaan

1. Järjestä tapasilta espanjalaisittain

Espanjalainen Cava on erinomainen juoma läpi tapasaterian, ja kuohuvalla voi jatkaa illanistujaisia vielä ruokailun jälkeenkin.

Kokoa tapaslajitelmaasi esimerkiksi juustoja, oliiveja, pieniä suolakurkkuja, artisokkaa, aurinkokuivattuja tomaatteja ja kirsikkatomaatteja, suolakeksejä tai patonkia sekä melonia ja viinirypäleitä. Voit myös valmistaa espanjalaisen perunamunakkaan ja laittaa tarjolle erilaisia leikkeleitä, kuten parmankinkkua ja chorizo-makkaraa.

2. Yllätä ystävä pullollisella Cavaa ja nauttikaa lasilliset yhdessä virtuaalisesti

Osta itsellesi ja vie tai lähetä ystävillesi Campo Viejo Cava -juhlapullo, ja nauttikaa lasilliset Cavaa yhteisellä after workilla Teamsin tai Google Meetin välityksellä. Voitte vaihtaa viikon juorut ja nautiskella lasilliset raikasta kuohuviiniä.

3. Valmista juhlaillallinen, jossa ruokajuomana läpi aterian toimii Cava

Campo Viejo Cava on erinomainen ruokajuoma, ja se toimii hyvin myös läpi aterian.

Tapakset toimivat cavan kanssa aina ja ne ovatkin erinomainen alkupala. Pääruuaksi Campo Viejo Cavan kanssa kannattaa valita kalaa tai äyriäisiä. Jälkiruuaksi suosittelemme valitsemaan iki-ihanan espanjalaisen klassikon, churrot suklaakastikkeella.

4. Anna juhlapullo lahjaksi sellaisenaan tai lahjakortin kanssa

Ilahduta läheistäsi ja anna juhlapullo lahjaksi. Kuohuviinipullo sopii lahjaksi sellaisenaan, mutta on myös erinomainen kylkiäinen esimerkiksi lahjakorttilahjaan. Leffaliput, teatteri, kauneushoito. Näin lahjan saaja voi yhdistää lahjat ja korkata kuohuviinin ennen lahjakortin käyttöä, ja lahjakin on näyttävämmän näköinen, kun sinulla ei ole antaa pelkkää kirjekuorta.

5. Rento ilta ystävien tai rakkaan kanssa

Pimenevät illat houkuttelevat takkatulen ja kynttilöiden äärelle. Campo Viejo Cavan juhlapullo ja raikas kuohuviini tuovat piristystä vuoden pimeimpäänkin aikaan. Hyvä juoma ja hyvä seura. Muuta ei välttämättä tarvita.

Nyt on lupa nauttia!

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!