A21 vahvisti paikkaansa cocktailbaarien kuninkaana

17.01.2011

Helsinkiläinen A21 Cocktail Lounge vei ravintola Teatterin ja Pernod Ricard Finlandin järjestämän Ravintola Teatteri Cocktail Battlen.

Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestetyn kilpailun voitto on viimeisin sulka intohimoisesti cocktaileihin suhtautuvan ravintolan hattuun. Cocktail Battle huipentui Ravintola Teatterissa 23. marraskuuta järjestettyyn finaaliin; johon ylsivät 11 kilpailevan baarin joukosta A21 Cocktail Lounge; Kämp Bar; Loimaan Seurahuone ja Ravintola Teatteri.

Kirjailija Tuomas Vimman johtama tuomaristo painotti arvioinneissaan sekä baarityöskentelyn viihdyttävyyttä että cocktailien näyttävyyttä ja maukkautta. Kilpailu oli todella tiukka: kaikki finaalin neljä baaria olivat todella taitavia ja cocktailit upeita. Tuomarit kiittivät voittaneen A21:n suoritusta laadukkaaksi ja cocktaileja tasapainoiseksi läpi koko kilpailun. Kaksikko myös työskenteli saumattomasti yhteen; ja huomioi yleisön erinomaisesti.

Vuonna 2007 avatun A21:n konsepti on ollut lyömätön ja tie yhtä nousukiitoa. Vuonna 2008 Suomen johtava ravintola-alan sivusto Viisi tähteä valitsi paikan Suomen parhaaksi baariksi. Seuraavana vuonna baarialan kansainvälisesti suosituin WorldsBestBars.com-sivusto valitsi helsinkiläisen cocktail-loungen maailman parhaaksi baariksi. Menestys perustuu tinkimättömästi valmistettuihin cocktaileihin ja viihtyisään ympäristöön Annankadulla. Palkittujen suunnittelijoiden sisustama baari haluaa olla kuin olohuone; ja sisälle pääsekin vain ovikelloa soittamalla; jotta vieraat voidaan ottaa avosylin vastaan.

Jos haluat hurmata vieraasi cocktail-taidoillasi; niin osallistu A21:n Cocktail Experience -cocktail-kouluun! Katso lisätietoa A21:n nettisivuilta.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!