Gato Negro -hanapakkaukset kesän hyviin hetkiin

24.05.2011

Gato Negro pitää pintansa suomalaisten suosikkiviininä vuodesta toiseen. Kissaviinin tunnistaa melkein 90 prosenttia suomalaisesta aikuisväestöstä.

Kunnioitettavan viidenkymmenen vuoden iän saavuttanut Gato Negro pitää pintansa suomalaisten suosikkiviininä vuodesta toiseen. Kissaviinin tunnistaa melkein 90 prosenttia suomalaisesta aikuisväestöstä. Vuonna 2010 Gato Negroa myytiin Alkosta yhteensä melkein 2 miljoonaa litraa eli reilusti enemmän kuin mitään muuta yksittäistä viinibrändiä. Puolet kokonaislitroista tuli Gaton kolmen litran hanapakkauksista, joista huikeat 25 prosenttia myytiin kesä-heinäkuun aikana.

Gato on kerännyt uskollisen ja aktiivisen fanikannan jatkuvasti päivittyvälle Facebook-sivustolleen, missä tarjolla on paitsi tietoa tuotteista, myös vaihtuvia kilpailuja, pelejä ja hauskoja sovelluksia. Kokeile montako hanapakkausta saat kasattua viinitorniin tai käy kysymässä päivän Gatorismia! Kesäkuun alussa Facebookissa otetaan varaslähtö juhannukseen uudella, mielenkiintoisella kilpailulla. Gato Negro Cabernet SauvignonAlkon tuotenumero: 005334.

Monikäyttöinen Gato Negro Cabernet Sauvignon on keskitäyteläinen punaviini, josta löytyy makeaa marjaisuutta ja kevyttä vaniljaisuutta. Erinomainen kumppani esimerkiksi possulle, juustolle ja pikkulämpimille. Gato Negro Sauvignon Blanc - Alkon tuotenumero: 580038 - sopii erinomaisesti kesän seurusteluhetkiin ja vaikkapa äyriäisten ja salaattien kanssa nautittavaksi. Viini on kuiva, sitruksinen ja hennon yrttinen. Gato Negro Chardonnay - Alkon tuotenumero: 008021 - on puolestaan kuiva, trooppisen hedelmäinen valkoviini, jonka vuoksi se sopii erinomaisesti kalan ja kanan kumppaniksi.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!