Itsenäisyyspäivän juhlistaja - Kotimainen Elysée

20.11.2014

Elysée - Suurten juhlien hieno maljajuoma ja elämän pienten, ylellisten hetkien laadukas juhlistaja.

Suomi täyttää tänä vuonna 97 vuotta. Se on pitkä aika historiaa itsenäisenä valtiona.

Olemme selvinneet kunnialla kansaa koetelleesta sisällissodasta ja Talvisodasta sekä päättäneet alkoholia koskeneen kieltolain.

Huippuhetkiämme ovat olleet muun muassa Helsingissä järjestetyt olympialaiset vuonna 1952, jolloin Paavo Nurmi loisti juoksuillaan ja saimme maistaa ensimmäistä kertaa Coca-Colaa. Samana vuonna Armi Kuusela valittiin ensimmäisenä suomalaisena Miss Universumiksi. Myöhemmin olemme voittaneet mäkihypyssä olympiakultaa, jääkiekossa maailmanmestaruuden ja euroviisujakin olemme saaneet isännöidä.

Niin paljon tarinoita, muistoja ja tunteita mahtuu itsenäisyytemme varrelle, että jokaisella suomalaisella on varmasti oma huippuhetkensä tässä historiassa.

Elysée, tuo suomalaisten kuohuviinien klassikko.

Suuren osan itsenäisyytemme ajasta myös perinteikkäät Elysée-kuohuviinit ovat olleet mukana juhlistamassa niin suuria kuin pieniäkin hetkiä. Viime vuonna perinteisellä kuohuviinimenetelmällä valmistettu Elysée täytti 60 vuotta. Elysée on maailman ainoa valkoherukoista valmistettu kuohuviini, ja sen tarina alkoi vuonna 1953, jolloin Elysée No1 sai ensi-iltansa. Suomalaiseen klassikkotuoteperheeseen kuuluu lisäksi Elysée Rose.

 

Itsenäisyyspäivän cocktail

Kir Finnois

2 cl Lapponia Mustikkalilööriä
Elysée No 1

Mittaa kuohuviinilasiin Lapponia Mustikkalikööri ja pidennä kylmällä Elysée No 1 –kuohuviinillä. Halutessasi lisää lasiin koristeeksi jäisiä mustikoita.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!