Juustoinen Taco-vuoka

Täyttävä Taco-vuoka tekee tehtävänsä. Voit hyvin lisätä juustoa oman maun mukaan, jos pidät juustoisemmasta ruoasta.

n. 6:lle

3 dl keittämätöntä riisiä
1 sipuli, kuutioituna
2 rkl öljyä
400 g jauhelihaa
1 pss à 30 g Mexican taco spice mix maustesekoitusta
2 rkl vehnäjauhoja
1 prk à 400 g tomaattimurskaa
1 kanaliemikuutio
3 dl vettä
2 dl cheddarjuustoraastetta
150 g Creme Fraichea

Valmistus
1. Keitä riisi kypäksi ja valuta.
2. Laita uuni kuumemaan 175 asteeseen.
3. Kuullota sipulikuutioita öljyssä, kunnes ne ovat pehmeitä.
4. Lisää jauheliha ja ruskista kypsäksi. Lisää tacomaustepussi ja vehnäjauhot ja jatka paistamista vielä noin minuutti.
5. Lisää kanaliemikuutio, vesi ja tomaattimurska. Anna seoksen kiehua vielä noin 10 minuuttia.
6. Lisää joukkoon keitetty riisi, puolet juustoraasteesta ja Creme Fraiche. Kaada seos uunin kestävään vuokaan ja ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.
7.Paista vuokaa uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.

Resepti:
Sari Spåra
www.sweetfoodomine.com