Alex Nurmi

Tattiraviolit, tattivaahtoa ja kesäkurpitsarullat

Ohje neljälle

Ainekset:

400 g Pastataikinaa tai tuorepastalevyjä
600 g tuoreita tatteja
1 kpl keltasipuli
2 dl kuohukermaa
0,5 dl valkoviiniä
1 kpl kesäkurpitsa
100 g miniluumutomaatteja
50 g salaattia
suolaa
mustapippuria

Paista tatit sekä sipuli pannulla ja mausta ne suolalla sekä pippurilla.
Ota 1/3 seoksesta sivuun ravioleja varten ja kaada loppupaistos kattilaan, johon lisäät kerman sekä valkoviinin.
Valmista pastataikinasta ja tattipaistoksesta ravioleja ja kypsennä ne suolalla maustetussa vedessä.
Kuumenna kattilassa oleva tattiseos ja soseuta se sauvasekoittimella kuohkeaksi vaahdoksi. Tarkista maku ja lusikoi sitä ravioleiden päälle.

Paista lisäkkeeksi kesäkurpitsasiivuja, sieniä sekä miniluumutomaatteja.