Toast Skagen voileipäkakku

TV-kokki Alex Nurmen herkullinen toast skagen -voileipäkakku sopii vaikka kesäjuhliin tai vappupiknikin tarjottavaksi.

ohje 4:lle
3 siivua vaaleaa paahtoleipää
3 siivua tummaa paahtoleipää
500 g skagen täytettä
salaattisekoitusta koristeluun
6 viiriäisen munaa

Levitä tummat paahtoleivät leivinpaperin päälle ja lusikoi puolet täytteestä tasaisesti pinnalle. Laita vaaleat leivät päälle ja levitä loppu täyte kuten edellinenkin. Koristele keitetyillä viiriäisenmunilla, salaatilla, ravuilla sekä mädillä.

Skagen- täyte

400 g isoja katkarapuja tai jokiravunpyrstöjä
1,5 dl majoneesia
1 dl hienonnettua tilliä sekä ruohosipulia
1 rkl hienonnettua punasipulia
½ tl sinappia
1 tl chilitahnaa

Sekoita kulhossa majoneesi, yrtit, punasipuli, sinappi sekä mausteet ja lisää lopuksi ravut joukkoon.
Anna maustua hetki kylmässä ja valmista voileipäkakku loppuun.