Cowboyn kaviaari maissilastuilla

Pikkusuolaiset Salaatit ja kasvisruoka
Cowboyn kaviaari ja maissilastut tarjoiluastiassa

Cowboyn kaviaari on monikäyttöinen lisuke. Se sopii vaikkapa alkupalaksi maissilastujen kera, kuin myös erilaisten tex-mex henkisten ruokien kylkeen. Ohje on neljälle

Tarvitset:

Kastike
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl limen mehua
1 tl sokeria
1/4 tl chilijauhetta
1/4 tl kuminaa, jauheena
1/2 tl suolaa tai maun mukaan

Kaviaari
200 g kirsikkatomaatteja, kuutioituna neljään osaan
240 g säilyke mustapapuja, valutettuja
200 g keitettyä maissia, jäähtyneenä
1/2 punasipuli, kuutioituna
1/2 oranssi paprika, kuutioituna tuoretta korianteria silputtuna

Valmistusohje:

  1. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset yhteen.

  2. Sekoita kaviaarin ainekset yhteen.

  3. Yhdistä kastike ja kaviaari ja nosta hetkeksi jääkaappiin vetäytymään.

  4. Tarjoa Cowboyn kaviaari maissilastujen kera.

 

Resepti: Sari Spåra 
www.sweetfoodomine.com

Viinisuositus

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!