Tämä on yksinkertainen, mutta herkullinen tapas, joka ei vaadi paljon valmisteluita, ja jonka voi laittaa kokoon vaikka viime hetkellä ennen vieraiden saapumista.
Tarvitset:
2 ranskalaista patonkia
230 g Manchego-juustoa
110 g Serranon kinkkua siivuina
450 g espanjalaista Chorizo-makkaraa
Valmistustapa:
- Viipaloi patonki noin 1 cm paksuisiksi viipaleiksi.
- Viipaloi Manchego-juusto noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi.
- Leikkaa Serranon kinkkuviipaleista sen kokoisia paloja, että pala mahtuu patongin päälle.
- Viipaloi Chorizo-makkarasta noin puolen sentin paksuisia viipaleita. Voit halutessasi paistaa makkaraviipaleet pannulla tai tarjoilla kylmänä.
- Jos päätät paistaa Chorizo-makkarat, paista niitä 5-10 minuutin ajan.
- Laita jokaisen leipäpalan päälle yksi siivu juustoa, yksi siivu kinkkua ja yksi siivu makkaraa. Voit myös halutessasi laittaa osan leivistä päälle vain juustoa ja kinkkua, tai vain pelkän makkarasiivun.