Kesäsalaatti

Salaatit ja kasvisruoka
Kesäsalaatti tarjoiluastiassa

Alex Nurmen kesäsalaatin resepti on kuudelle. Salaatin seuraan sopii niin valko- kuin punaviinikin. 

300 g Salaattisekoitusta
200 g Parmankinkkua
100 g Marinoituja artisokansydämiä
100 g Pähkinäsekoitusta
2-3 rkl Sitruunalla maustettua oliiviöljyä

Ohje

  1. Asettele parmankinkkuviipaleet leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 160-asteisessa uunissa 15-20 min ajan.

  2. Huuhtele sillä aikaa salaattisekoitus ja kuivaa se hyvin salaattilingolla.

  3. Paahda pähkinät pannulla kullan ruskeiksi ja anna niiden hetki jäähtyä.

  4. Kokoa salaattiainekset tarjoiluvadille juuri ennen vieraiden saapumista.

  5. Pirskottele oliiviöljyä salaatin pinnalle tarjoiluvaiheessa.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!