Prosciuttoon käärityt hunajaomenat

Marjat ja hedelmät Pikkusuolaiset Porsas Seurustelu Tapas ja antipasti
Prosciutto-kinkkuun käärittyjä hunajaomenoita tapaspöytään.

Prosciutto-kinkkuun käärityt hunajaomenat ovat täydellinen tapas illanistujaisten noutopöytään. Pasi Kurosen reseptillä näitä pikkunaposteltavia valmistuu 12 kappaletta. Tapasten kanssa suosittelemme espanjalaista cavaa, joka löytyy Alkoista myös alkoholittomana laatujuomana.

Tarvitset: 

1 iso omena (esim. red delicious)
1 pkt / n. 70 g Prosciutto Crudoa
hunajaa
tuoretta rosmariinia

Valmistusohje:

 

  1. Kuori omena, poista sisus ja leikkaa lohkoiksi.
  2. Valuta omenalohkojen päälle hunajaa.
  3. Revi rosmariinista lehtiä ja laita pari, kolme lehteä omenan päälle.
  4. Kääri omenat prosciuttoon niin, että rosmariini jää prosciutton alle.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!