Paras pannacotta tulee, kun käytät siihen aikaa. Tässä reseptissä saat vaihtelua pannacottaan tyrnistä ja valkosuklaasta. Katso resepti.
Pannacottaan tarvitset
|
Tyrnipannacotta |
850 g | Kermaa |
300 g | Maitoa |
150 g | Sokeria |
50 g | Tyrnilikööriä |
4 kpl | Liivatetta |
Valkosuklaasorbet | |
1 l | Maitoa |
350 g | Sokeria |
300 g | Valkosuklaata |
50 g | Tyrnilikööriä |
Tyrnisiirappi | |
1 osa | Sokeria |
1 osa | Vettä |
1 osa | Tyrnilikööriä |
50 g | Voita |
Suolaa | |
Mustapippuria |
Ohje tyrnipannacotta
-
Kiehauta ainekset keskenään ja sekoita liotetut liivatteet joukkoon.
Ohje valkosuklaasorbet
-
Kiehauta ainekset keskenään ja aja jäätelökoneessa sorbetiksi.
Ohje tyrnisiirappi
-
Keitä 106-asteeseen ja anna jäähtyä. Tarjoa tuoreiden marjojen kera.