Tyrnipannacotta

Jälkiruoka
Tyrnipannacotta -reseptin kuvituskuva, jossa kaulin ja leivontatarvikkeita.

Paras pannacotta tulee, kun käytät siihen aikaa. Tässä reseptissä saat vaihtelua pannacottaan tyrnistä ja valkosuklaasta. Katso resepti.  

Pannacottaan tarvitset 

 

Tyrnipannacotta
850 g Kermaa
300 g Maitoa
150 g Sokeria
50 g Tyrnilikööriä
4 kpl Liivatetta
  Valkosuklaasorbet
1 l Maitoa
350 g Sokeria
300 g Valkosuklaata
50 g Tyrnilikööriä
  Tyrnisiirappi
1 osa Sokeria
1 osa Vettä
1 osa Tyrnilikööriä
50 g Voita
  Suolaa
  Mustapippuria

Ohje tyrnipannacotta

  1. Kiehauta ainekset keskenään ja sekoita liotetut liivatteet joukkoon.

Ohje valkosuklaasorbet

  1. Kiehauta ainekset keskenään ja aja jäätelökoneessa sorbetiksi.

Ohje tyrnisiirappi

  1. Keitä 106-asteeseen ja anna jäähtyä. Tarjoa tuoreiden marjojen kera.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!