Lajinsa paras: Radio- ja tv-juontaja Anni Hautala

Kuka sinä olet?

Olen Anni Hautala, 35-vuotias radio- ja tv-juontaja ja asun perheeni kanssa Helsingissä. Työpaikkani arkiaamuisin on Radio suomipopin Aamulypsyssä Jaajo Linnonmaan ja Juha Perälän kanssa. Olen viimeaikoina käynyt paljon uimassa, joten sen voi ehkä mainita jo harrastuksesksi! Tykkään myös laittaa ruokaa! Kotona keittiössä en koskaan ole yksin. Seurana on vähintään yksi toiveikkaana katseleva koira. Perheeseemme on tullut juuri uusi tulokas, chihuahuauros nimeltään Prinssi Harri. Harri on jo meillä kolmisen vuotta asuneen Tipu-tytön veli samasta pentueesta. Harri tarvitsi uuden kodin ja tietenkin me ilomielin otimme sen vastaan. Harri ja Tipu harrastavat minun tuijottamistani keittiössä. Välillä harras tuijotus palkitaan kokkauksen lomassa namupaloilla.

Kuva: Aki Rask / Akifoto

Mikä on lajisi, missä olet paras?

Minä, Jaajo ja Perälä olemme tällä hetkellä Suomen paras radio-ohjelma. Tilanne on onneksi ollut tämä jo muutaman vuoden. Erityisen tärkeäksi tämän tittelin tekee se, että kyseinen palkinto on yleisön, eli meille rakkaan lypsyjengin äänestämä.

Mitä sinulta vaati tulla lajisi parhaaksi?

Meillä se on vaatinut monta vuotta yhteistä työtä, aikaisia aamuherätyksiä ja mahdottoman paljon nauruntäyteisiä hetkiä.

Mitä vinkkejä antaisit muille, jotka pyrkivät lajinsa parhaiksi?

Viisainta on aina olla oma itsensä. Mun mielestä on syytä pyrkiä olemaan riittävän nöyrä ja ympäröidä itsensä viisaammillaan. Yritän olla valppaana ja aistimaan muiden fiiliksiä. Yhteistyö on mulla avainsana. Ei Aamulypsy olisi mitään ilman meitä kaikkia kolmea.

Miten juhlistat elämäsi tähtihetkiä?

Lähes aina hyvällä ruoalla! Rakastan käydä hienosti syömässä ulkona ja toisaalta järjestää itse illallisia. Samppanja on kyllä myös suuri suosikki!

G.H. Mumm - lajinsa paras samppanja

G.H. MUMM - yksi maailman parhaista

G.H.Mumm- samppanjatalon historia ulottuu vuoteen 1827. Samppanjapulloja koristava punainen poikkiraita cordon rouge on lainattu Ranskan kunnialegioonalta ja se on merkkinä talon intohimosta ja halusta panostaa laatuun. #DareWinCelebrate- slogan kiteyttää tämän samppanjatalon filosofian, joka kannustaa ylittämään rohkeasti itsensä, rikkomaan rajoja ja tietysti juhlistamaan voittoa lasillisella yhtä maailman parhaista samppanjoista! ​

Viimeisimpänä huippusaavutuksena G.H. Mumm Cordon Rouge Brut voitti kultaa magnum-pullojen sarjassa arvostetussa Champagne & Sparking Wine World Championships 2016 (CSWWC) -kilpailussa.

Tilaa uusimmat blogipostaukset sähköpostiisi