Pikkujoulujen kuohuvat drinkit

Kuohuviiniä ja glögimausteita – täydellinen resepti pikkujoulukauden maljahetkiin. Hyvin viilennetty kotimainen Valkia Kuohuva Glögi on erinomainen valinta avaamaan pikkujoulut ja pienellä vaivannäöllä siitä loihtii illan kuluksi myös säväyttäviä drinkkejä.

Kuohuva kulta

2 cl Lapponia Lakka
6 cl tuorepuristettu appelsiinimehu
6-8 cl Valkia Kuohuva Glögi

Valmistusohje:
Mittaa korkeaan lasiin (highball) Lapponia Lakka ja appelsiinimehu. Täytä lasi jäillä ja kaada Valkia Kuohuva Glögi päälle. Sekoita kevyesti ja koristele appelsiinilla. Nauti juomasta ja ystäviesi hymyilevästä seurasta.

Pikkujoulujen pilke

2 cl Lapponia Mustikka
4 cl karpalomehu (esim. Ocean Spray)
6-8 cl Valkia Kuohuva Glögi

Valmistusohje:
Mittaa kuohuviinilasiin Lapponia Mustikka ja karpalomehu. Kaada päälle Valkia Kuohuva Glögi. Sekoita kevyesti ja koristele mustikoilla. Kippistele tyylillä ja pidä pilke silmäkulmassa.

Mystinen ilta

4 cl Dubonnet
3 cl verigreippimehu (mielellään tuorepuristettu)
1 cl sokeriliemi
6-8 cl Valkia Kuohuva Glögi

Valmistusohje:
Mittaa ravistimeen Dubonnet, verigreippimehu ja sokeriliemi. Ravista runsaiden jäiden kanssa juoma kylmäksi ja siivilöi viinilasiin. Kaada päälle Valkia Kuohuva Glögi, sekoita kevyesti ja koristele verigreipillä. Luo seurueeseesi katsekontakti ja toivota mystinen ilta tervetulleeksi.

Lämmin tunnelma

4 cl Lillet Blanc
8 cl omenamehu (cloudy-tyyppinen samea tuoremehu)
1 tl hunaja
6-8 cl Valkia Kuohuva Glögi

Valmistusohje:
Lämmitä Lillet, omenamehu ja hunaja pienessä kattilassa kuumaksi. Kaada kuuma pohja totilasiin ja kaada päälle huoneenlämpöinen Valkia Kuohuva Glögi. Sekoita kevyesti ja koristele kanelitangolla. Halaa ystäviäsi ja liity heidän seuraansa nauttimaan lämpimästä tunnelmasta.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi