Giniä ja italialaisia herkkuja: Beefeater Guest Bartending -ilta

Beefeater - La Famiglia
30.08.2023

Oletko valmis nauttimaan hienostuneista ginipohjaisista drinkeistä? Merkitse kalenteriisi perjantai 8.9 klo 18-21, sillä silloin kokenut baarimestari Henri Lahti valmistaa drinkkejä Helsingin La Famigliassa Beefeater Guest Bartending -illan merkeissä!

Mitä, missä, milloin?

Päivä: perjantai 8.9

Aika: klo 18.00-21.00

Paikka: La Famiglia, Helsinki - Kaivokatu 3

Henri Lahti - Guest Bartending

Tapahtumassa vierailee pitkän linjan baarimestari ja Pernod Ricardin Brand Ambassador, Henri "Henu" Lahti. Hänen asiantuntemuksensa on vienyt hänet maailmanlaajuisesti tutustumaan vaikuttaviin baaritrendeihin. Henun baarifilosofia keskittyy asiakaslähtöisyyteen ja -keskeisyyteen, mikä heijastuu myös hänen valmistamiinsa juomiin. Syyskuussa La Famigliassa järjestettävässä Guest Bartending -illassa voit nauttia Henun valmistamista ginipohjaista cocktaileista, joissa yhdistyvät Beefeaterin ainutlaatuiset maut. Tarjolla on sekä klassikoita että moderneja reseptejä - varmasti jokaiselle jotakin!

Italialainen ravintola & viinibaari

La Famiglia on paikka, joka yhdistää italialaisen lämpimän vieraanvaraisuuden sekä Välimeren ruokakulttuurin yksinkertaisten ja laadukkaiden makujen hienouden. Rakkaus ruokaan, sesonkien rikkaus ja italialaisen keittiön kunnioitus maistuvat ruokalistalla antipastoista aitoihin pizzoihin ja pastoihin. Juomalista nojaa vahvasti italiaan, ja voit nauttia laadukkaasta viinivalikoimasta, ainutlaatuisista cocktaileista ja talon omasta limoncellosta. Aterian kuin aterian kruunaa laadukkaat espressopohjaiset kahvit, jotka valmistetaan aina tuoreista kahvipavuista.

La Famiglia ei ole vain ravintola - se on paikka, joka kokoaa yhteen ystävät ja perheet nauttimaan parhaasta ruoasta ja italialaisista klassikko-cocktaileista. Tule ja koe Napolin kotoisuus ja Firenzen makujen tyylikkyys aivan Helsingin ydinkeskustassa. Tarjoamme unohtumattomia makuelämyksiä pitkällä illallisella, rentouttavalla lounaalla tai lasillisella antipastojen kera!

Huomioithan, että keittiömme sulkeutuu tuntia ennen ravintolan sulkemista. Pöytävaraukset ja myyntipalvelu numerosta 010 76 64640.

Casa mia è casa tua! - Tervetuloa nauttimaan!

 

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!