Guest Bartending -tapahtuma Belge Bar & Bistrossa!

Belge Bari & Bistro 2
Belge Bar & Bistro
23.08.2023

Henri Lahti vierailevana baarimestarina Belge Bar & Bistrossa!

Etsitkö unohtumatonta tapahtumaa, joka yhdistää maistuvat juomat, rennon tunnelman ja huippuluokan ammattitaidon? Silloin Belge Bar & Bistro on paikka sinulle! Tule mukaan nauttimaan kun tunnettu baarimestari Henri Lahti ottaa baaritiskin haltuunsa ja loihtii herkullisia juomaelämyksiä. 

Päivä: 31.8

Aika: 19.00-22.00

Paikka: Belge Bar & Bistro, Helsinki

Henri Lahti: Cocktailien taikuri

Henri "Henu" Lahti on ansioitunut baarimestari, joka on kerryttänyt vankan kokemuksen ja nauttinut menestyksestä pitkällä urallaan. Lisäksi hänen työnsä Pernod Ricard Brand Ambassadorina on avannut hänelle ovia kansainvälisten baaritrendien huippuhetkiin ympäri maailmaa. 

Baarifilosofia: Asiakaslähtöisyys

Henu suosii juomissa raikkaita ja vaivattomia tyylejä, jotka kietoutuvat asiakaslähtöisyyden ympärille. Viihtyisän ympäristön luominen on kaiken perusta, ennen kuin voidaan uppoutua keskusteluihin cocktaileista. Henu kuvailee osuvasti ilmapiirin merkitystä: "Viihtyisän ilmapiirin voidaan sanoa olevan kaiken perusta, rautasydän".

Belge Bar & Bistro - Yhdistelmä ruokaa, cocktaileja ja viihdettä

Ravintola on enemmän kuin pelkkä ruokapaikka - se on elämys. Kahdessa kerroksessa sijaitseva ravintola tarjoaa monipuolisen ympäristön jokaiseen makuun. Katutasolla sijaitseva Street Bar on täydellinen paikka kohottaa malja after work -porukan kesken. Toisen kerroksen Bistro tarjoaa viihtyisän ympäristön, jossa voi nauttia illallisesta pitkän kaavan mukaan. Välikerroksen kirjastobaari tarjoaa loungemaista tunnelmaa, joka sopii täydellisesti cocktailien nauttimiseen. Viikonloppuisin DJ vauhdittaa menoa ja syyskuussa alkavat simpukkaviikot ovat Belge Bar & Bistrossa vuoden kohokohta.

 

 

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!