Halloweenin boolit

Halloweenin väri on Kahlúa.
15.10.2021

Halloween on hirvittävän hauska pyhäinpäivä, kun kamalaksi pukeutunut seurue on kokoontunut skoolaamaan illan hiljalleen laskeutuessa. Anteliaana läikehtivä booli on verraton tapa varmistaa, että kaikkien maljoihin riittää täytettä. Tutustu booliohjeisiimme ja pidä huolta, ettei jano riivaa ainuttakaan seurueenne sielua – edes yön pimeimpinä hetkinä.

Halloweenin viettäminen sujuu hymyssäsuin, kun kattaus on kunnossa. Seurueenne viihtyy verrattoman hyvin, kun valmistat maistuvan Halloween-teemaisen boolin kokoontumiseenne. Tänä vuonna se onnistuu pienellä vaivalla, kun noudatat ohjeitamme. Tee vaikka useampi boolimaljallinen, niin Halloween-pöydässä riittää valinnanvaraa.

 

Halloweenin väri on Kahlúa

Nyt saat aikaan sellaisen Halloween-kattauksen, että seurueesi ulvoo kuuta riemusta. Valinnanvaraa riittää moneen makuun, eikä kenenkään suu jää kuivaksi. Tutustu booliohjeeseen, tee näppärästi maistuvat boolimaljalliset ja toivota vieraasi tervetulleeksi. Ginger Ale -pohjainen Pumpkin Punch on valintasi, kun haluat vaatimustasolta helpon ja nopeasti toteutettavan boolin!

Tarvitset booliin:
1 plo Kahlúa
1,5 l Ginger Ale

Sekoita kaikki ainekset isoon kulhoon ja lisää runsaasti jäitä juuri ennen tarjoilua. Koristele appelsiinisiivuilla tai muilla Halloween-aiheisilla koristeilla.

Vinkki: Boolia valmistuu reilu kaksi litraa eli n. 12 annosta. Jos haluat valmistaa boolia eri määrän, lisää tai vähennä kaikkia ainesosia samassa suhteessa.

Kauhean hyvää boolia Kahlúasta

Valinnanvaraa Kahlúa-pohjaisissa booleissa riittää moneen makuun, eikä kenenkään suu jää kuivaksi. Kahlúa-boolit Poison Punch, Ghost Punch sekä Full Moon Punch ovat ennakkovalmisteluiden ystäville sopivia sillä kaikissa kolmessa keskeisenä ainesosana Kahlúa-kahviliköörin lisäksi kylmäuutettu kahvi, kaiken muun hyvältä maistuvan lisäksi.

Kokeile myös Halloweenin tunnelmiin täydellisesti sopivia Underworld Punchia ja Skull Punchia.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!