Loistava samppanja häätarjoiluun

Perrier-Jouët Belle Epoque Hääpöytään
06.06.2022

Perrier-Jouëtin symbolinen valinta

Perustajien intohimo taiteeseen, luontoon ja samppanjaan on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Pierre Nicolas Pierre ja Rose Adelaide Jouëtin, poika Charles Perrier, isänsä tavoin oli kasvitieteilijä, ja otti talon haltuunsa vuonna 1848. Perhefilosofia luovasta vapaudesta ja epätavallinen luonnonhavainnointi on olennainen osa samppanjan historiaa. Nämä arvot muokkaavat Maison Perrier-Jouëtia tähän päivään asti.

Huuhteleva hienostuneisuus, naisellisuus ja kauneus – Perrier-Jouët on pitkään ollut sidoksissa kuninkaallisiin ja arvovaltaisiin ihmisiin. Vuonna 1888 siitä tuli maailman kallein ja halutuin samppanja: pullo arvostettua 1874 vuosikertaa sai Christien taidehuutokaupassa ennenkuulumattoman ennätyshinnan.

Modernin Perrier-Jouët-brändin optimoivan ikonisen kukkapullon loi ja maalasi käsin kuuluisa art deco -taiteilija Emile Galle vuonna 1902. Kullanvärinen kohokuvioitu kaunis muotoilu yhdistää merkin sen naiselliseen vaikutteeseen ja romanttiseen perintöön.

Kaunis kukkainen pullo sopii loistavasti kesähään pöytään. Sen persikkainen ja valkokukkainen tuoksu kruunaa hääpöydän. Perrier-Jouët Belle Epoque sopii nautiskeluun ja parhaisiin hetkiin! Se sopii vaalean kalan, äyriäisten, blinien ja kampasimpukoiden kera.

Perrier-Jouët Belle Epoque - luksussamppanja

Perrier-Jouët Belle Epoque on talon ikoniviini. Samppanja myydään kuuluisassa kukkapullossa, joka syntyi vuonna 1902, kun Art-Nouveau lasimestari Emilie Gallén suunnitteli kauniit emaloidut anemonet. Malli oli unohduksissa talon kätköissä 1960-luvun lopulle asti, jolloin se tuotiin uudestaan markkinoille Belle Epoque-samppanjan lanseerauksen yhteydessä.

Muita Perrier-Jouët -samppanjoita hääpöydässä

Teksti: Linda Mutalahti

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!