Kesäisen Turun terassitärpit

Kesäisen Turun terassitärpit
06.07.2017

Turku on upea kesäkaupunki. Erinomaisten ravintoloiden tarjonta on kaupungissa valtavan laaja. Kaupungista löytyy niin vanhoja, jo klassikoiksi nousseita ravintoloita kuin uusia, hienoja tulokkaita. Jos et tiedä, mille terassille istahtaisit, testaa ainakin nämä.

 

Ravintola Nooa

Kuva: instagram.com/ravintolanooa

NOOA

Ravintola NOOA on yksi Turun mielenkiintoisimmista uusista tulokkaista. Tämän 300-paikkaisen ravintolan kattoterassilta pääsee ihastelemaan jokimaisemaa ja seuraamaan vierasvenesataman kuhinaa. Paikalla kannattaa olla ainakin The Tall Ships Races -tapahtuman* aikaan, kun NOOAn läheisyys täyttyy upeista purjelaivoista.

NOOAn terassilla voi nauttia trendikkäitä cocktaileja sekä palkitun, chileläisen Castillo de Molinan -viinitalon viinejä. Testaa ainakin Castillo de Molina Reserva Rosé - uusi, herkullisen raikas roseeviini, joka on vihdoin saatu myös Suomeen.

Läntinen Rantakatu 57
20100 Turku

ma-to 11-23 (21)
pe 11-02 (22) la 12-02 (22) su 12-22 (19)

www.ravintolanooa.fi

Tintå

Turun parhaalla paikalla, Läntisen Rantakadun promenadilla, sijaitsee pala Etelä-Eurooppaa, eli ravintola Tintå. Täällä ruoka ja viini kulkevat käsi kädessä ja ne tasapainottavat toinen toistaan. Ravintola Tintå komeileekin vuosi toisensa jälkeen Tripadvisorin kärkisijoilla.

Tintåssa kannattaa nauttia lasi kuplivaa. Laseittain on tarjolla yhtä maailman parhaista samppanjoista, G.H. Mumm Cordon Rouge Brut, sekä trendikästä alsacelaista Gisselbrecht Cremant d'Alsace Blanc de Noirs Brut -kuohuviiniä.

Läntinen Rantakatu 9
20100 Turku

ma-to 11-24
pe 11-02 la 12-02 su 12-22

www.tinta.fi

Ravintola Tintå

Kuva: instagram.com/ravintolatinta

*Kansainvälinen suuri nuorisopurjehdustapahtuma The Tall Ships Races tuo heinäkuussa näyttävät purjelaivat Kotkaan ja Turkuun. Tapahtuma on Suomen juhlavuoden yksi suurimmista yleisötapahtumista ja tavoittelee lähes miljoonayleisöä. Upeat laivat rantautuvat Kotkan satamaan 13.-16.7.2017 ja Turkuun 20.-23.7.2017. Lue lisää tästä linkistä.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!