KUTSU Perrier-Jouët -samppanjailtaan Crazy Wine -viinibaariin

Tervetuloa viettämään rentoa samppanjailtaa torstaina 29.10.2020 klo 17-21.00 kun persoonallinen Perrier-Jouët -samppanjatalo rantautuu Helsingin Kanavarannassa sijaitsevaan Crazy Wine -viinibaariin.

Illan aikana myynnissä on kahden ja kolmen samppanjan tastingmenuja, joiden hinta on alkaen 14 €. Tastingmenun lisäksi illan aikana on mahdollisuus ostaa maisteluannoksia laseittain Perrier-Jouët'n huippusamppanjoista. Illan isäntänä toimii Pernod Ricard Finlandin edustaja Joonas Kaivoluoto, jonka opastamana sinulla on mahdollisuus uppoutua Perrier-Jouëtin kuplivaan maailmaan.

Paikalle voi saapua oman aikataulun mukaisesti. Osallistua, maistella ja fiilistellä voi omalla porukalla tai illan hostimme avustuksella. Isommalle ryhmälle suosittelemme pöytävarausta.

Tervetuloa maistelemaan upeita samppanjoita ja oppimaan lisää samppanjasta, juomien kuninkaasta!

Tasting-paketit ovat myynnissä klo 17-21 välisenä aikana.

Missä:

Crazy Wine
Kanavaranta 3-7
00160 Helsinki

Milloin:

torstaina 29.10.2020 klo 17-21:00

Tapahtuman Facebook-sivu:

Lue lisää ja käy ilmoittautumassa tapahtumaan tapahtuman Facebook-tapahtumasivulla tästä linkistä.

Perrier-Jouët samppanjatalo

Perrier-Jouëtin samppanjatalon synty ulottuu vuoteen 1811, jolloin korkintekijä Pierre-Nicolas-Marie Perrier nai Adèle Jouëtin. 1900-luvun alkuun mennessä talo oli investoinut lukuisiin tarhoihin ja vienti kasvoi Englantiin. Perrier-Jouët -samppanjan laadun ja tyylin takana on runsas Chardonnayn käyttö, joka antaa viinille eleganttisuutta, keveyttä ja raikkautta. Perrier-Jouëtin omistaa 65 hehtaaria erittäin korkealaatuisia viinitarhoja, etenkin Chardonnay viinitarhoja Côte de Blancsin alueella. Talolla on myös pitkäaikainen taidokas kellarimestari Hervé Deschamps, joka loi ensimmäisen Belle Epoque Blanc de Blancsin vuonna 1993, sekä ensimmäisen Blanc de Blancs Non-Vintage samppanjan vuonna 2017. Koko pitkän historian alusta asti laskettuna samppanjatalolla on ollut ainoastaan 7 kellarimestaria. Perrier-Jouët oli ensimmäinen samppanjatalo, joka valmisti kuivaa "Brut" samppanjaa vuonna 1846.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi