KUTSU viinintekijäillalliselle Turun Storage -ravintolaan

Chileläisen Santa Helena -viinitalon pääviinintekijä Nicolas Pérez vierailee Suomessa lokakuussa 2017. Osallistu viinintekijäillalliselle Turun Storage-ravintolassa torstaina 5.10.2017.

Viinintekijäillallinen Turun Storage-ravintolassa

Aika: 5.10.2017 klo 19:00
Paikka: Storage, Aurakatu 5, Turku
Hinta: 45 euroa / henkilö

Illallinen koostuu Santa Helenan laadukkaiden viinien viinitastingistä sekä illallisesta. Ensin viinit maistetaan Santa Helenan pääviinintekijä Nicolas Pérezin johdolla, jonka jälkeen nautitaan illallinen: streetfood -henkinen kokonaisuus, johon on vaikuttanut kotisuomen raaka-aineet ja sesongin maut. Illallisen aikana maistellaan, miten Santa Helenan viinit toimivat ruokien seurana. Illallisen hinta sisältää sekä ruuat että viinit.

Menu:

Metsäienipuuro & pikkelöityjä kantarelleja
Friteerattua kukkakaalia ja karhunlaukka dippiä
Paahdettua maa-artisokkaa ja tattimajoneesia
"MäK-kana" ja mustaherukkaa
Skagen buni ja savustettua keltuaista
Storage-burger ja paistettua luuydintä

Vispipuuroa" & hillottua metsämustikkaa

Ravintola Storagen ammattitaitoiset kokit ovat valmistaneet illallisen sopimaan täydellisesti Santa Helenan viinien seuraksi.

Menu on mahdollista muokata sopivaksi myös erityisruokavalioihin. Ilmoitathan ruokavaliosi ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä.

Sitovat ilmoittautumiset: riikka@ravintolastorage.fi. Illallisen maksu tulee suorittaa ennakkoon suoraan ravintolaan.

Lisätietoja: riikka@ravintolastorage.fi

Santa Helenan pääviinintekijä Nicolas Pérez

Nicholas Pérez valmistui vuonna 2013 chileläisestä yliopistosta pääaineinaan viininviljely ja viinintekeminen. Valmistumisensa jälkeen Nicholas työskenteli australialaisten ja kalifornialaisten viinien parissa. Vuonna 2014 hän aloitti työskentelyn Viña San Pedro -viinitalon sadonkorjuu-tiimissä.

Nyt Nicholas työskentelee Santa Helena -viinien pääviinintekijänä.

Chileläinen Santa Helenan viinitalo

Santa Helena on yksi Chilen suurimmista viininviejistä ja Colchaguan viinitilalla syntyviä laadukkaita viinejä myydään maailman kaikilla mantereilla. Santa Helena oli ensimmäisiä chileläisiä viinimerkkejä Suomen markkinoilla ja se on edelleen yksi maamme ostetuimmista ja tunnetuimmista viinibrändeistä.

Ravintola Storage

Ravintola Storage valmistaa ruokaa suurella ammattitaidolla, arvostaen puhtaita, kotimaisia raaka-aineita. Ravintolan henkilökunta koostuu rautaisista ammattilaisista, jotka valmistavat ruokaa pilke silmäkulmassa, suurella intohimolla.

Lue lisää: www.ravintolastorage.fi

Santa Helena ja Nicolas Pérez mukana myös Turun Ruoka- ja Viinimessuilla

Lue lisää:

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi