Samppanjabaari aivan Tampereen ytimessä

b
01.01.2023

Champagne Bar Santé on tyylikäs samppanjabaari, joka sijaitsee aivan Tampereen keskustan ytimessä. Samppanjabaarin tuotevalikoima keskittyy 90 % samppanjoihin ja kuohuviineihin, mutta valikoimasta löytyy myös puna- ja valkoviinejä. Samppanjoita ja viinejä on tarjolla laseittain useita eri merkkejä joka päivä vaihtuvalla valikoimalla. Viinien lisäksi tarjolla on pientä syötävää kuten juusto- ja leikkeletapaksia.

RSRV – Eksklusiivinen samppanja

Mummin RSRV-sarja on otettu erinomaisesti vastaan Champagne Bar Santéssa. Asiakkaat ovat olleet erittäin kiinnostuneita ja innostuneita Mummin uudesta RSRV-sarjasta. Samppanjabaarin toimitusjohtaja Tuula Tikkanen kertoo, että samppanjabaarin asiakkaat ovat aina halukkaita maistamaan uutuuksia ja ostamaan laadukkaampia tuotteita.

Mummin RSRV-sarja on kunnianosoitus lähes 200 vuotta vanhan Mummin samppanjatalon pitkille perinteille ja maineikkaalle historialle. RSRV-nimi tulee Reserve-sanasta, jolla viitataan minimikypsytystä pidempään kellarointiin. Kellarimestarit valitsevat Mummin RSRV-samppanjasarjaan vain parhaat viinit, parhaista Champagnen alueen grand cru -kylistä ja vain parhailta viinitarhoilta. Pienen saatavuuden vuoksi Mummin RSRV-samppanjat on tarkoitettu myytäviksi samppanjatalon parhaille asiakkaille ja samppanjan todellisille ystäville.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!