Samppanjabaari aivan Tampereen ytimessä

b
06.07.2022

Champagne Bar Santé on tyylikäs samppanjabaari, joka sijaitsee aivan Tampereen keskustan ytimessä. Samppanjabaarin tuotevalikoima keskittyy 90 % samppanjoihin ja kuohuviineihin, mutta valikoimasta löytyy myös puna- ja valkoviinejä. Samppanjoita ja viinejä on tarjolla laseittain useita eri merkkejä joka päivä vaihtuvalla valikoimalla. Viinien lisäksi tarjolla on pientä syötävää kuten juusto- ja leikkele tapaksia.

RSRV – Eksklusiivinen samppanja

Mummin RSRV-sarja on otettu erinomaisesti vastaan Champagne Bar Santéssa. Asiakkaat ovat olleet erittäin kiinnostuneita ja innostuneita Mummin uudesta RSRV-sarjasta. Samppanjabaarin toimitusjohtaja Tuula Tikkanen kertoo kuinka samppanjabaarin asiakkaat ovat aina halukkaita maistamaan uutuuksia, ja valmiita ostamaan laadukkaampia ja kalliimpia tuotteita.

Mummin RSRV-sarja on kunnianosoitus lähes 200 vuotta vanhan Mummin samppanjatalon pitkille perinteille ja maineikkaalle historialle. RSRV-nimi tulee Reserve-sanasta, jolla viitataan minimikypsytystä pidempään kellarointiin. Kellarimestarit valitsevat Mummin RSRV-samppanjasarjaan vain parhaat viinit, parhaista Champagnen alueen grand cru -kylistä ja vain parhailta viinitarhoilta. Pienen saatavuuden vuoksi Mummin RSRV-samppanjat on tarkoitettu myytäviksi samppanjatalon parhaille asiakkaille ja samppanjan todellisille ystäville.

Samppanjabaarin lisäksi Champagne Bar Santé järjestää erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, kuten tastingejä, samppanjaristeilyjä Tampereella ja Helsingissä sekä viinikouluja.

Ajankohtaista – Champagne bar Santé (champagnebarsante.fi)

Champagne Bar Santé ei ole mikään tavallinen samppanjabaari, vaan Champagne Bar Santéssa voi nauttia raikkaasta samppanjasta mukavan rauhallisessa tunnelmassa. Champagne Bar Santén toimitusjohtaja kertoo, kuinka heillä on ollut kiireistä alkukesästä asti ja odottavat vilkkauden jatkuvan ympärivuoden.

Etusivu – Champagne bar Santé (champagnebarsante.fi)

 

 

Teksti: Linda Mutalahti
Kuvat: Champagne Bar Santé

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!