Juomavinkin uutiskirjeen tilaajat Turun Ruoka- ja Viinimessuille alennettuun hintaan

Juomavinkki ja Chileläinen Santa Helenan viinitalo ovat mukana Turun Messukeskuksessa 6.-8.10.2017 järjestettävillä Turun Ruoka- ja Viinimessuilla.

Tilaa Juomavinkin uutiskirje viimeistään 26.9.2017 ja saat henkilökohtaisen alennuskoodin, jolla saat messulipun alennettuun hintaan.

Tilaa Juomavinkin uutiskirje viimeistään 26.9.2017 ja saat henkilökohtaisen alennuskoodin Turun Ruoka- ja Viinimessulipusta

Juomavinkki haluaa tarjota uutiskirjeen tilaajille viinimessuelämyksen alennettuun hintaan. Tilaa Juomavinkin uutiskirje oheisella lomakkeella viimeistään tiistaina 26.9.2017, ja 28.9. sähköpostiisi tulee Juomavinkin uutiskirje, jossa on henkilökohtainen alennuskoodi Turun Ruoka- ja Viinimessujen messulippuun.

Täytä sähköpostiosoitteesi ja klikkaa tilaa. Tilauslomake lähettää vahvistuslinkin sähköpostiisi. Muista käydä vahvistamassa uutiskirjeen tilaus sähköpostistasi viimeistään 26.9.2017, jotta sähköpostiosoitteesi liitetään Juomavinkin postituslistalle.

Vinkkaa Juomavinkin uutiskirjeestä myös ystävillesi, sillä alennuskoodi on henkilökohtainen ja sillä saa alennuksen vain yhdestä messulipusta.

Tilaa Juomavinkin uutiskirje sivun alalaidassa olevalla lomakkeella tai tästä linkistä!

*****

Turun Ruoka- ja Viinimessut

Aika: 6.-8.10.2017
Paikka: Turun Messukeskus

Lue messuista lisää messujen virallisilta kotisivuilta tästä linkistä.

KUTSU: Osallistu messuilla viinitastingiin!

Turun Ruoka- ja Viinimessujen yhteydessä on mahdollisuus osallistua chileläisen Santa Helena -viinitalon pääviinintekijä Nicolas Pérezin vetämään viinitastingiin. Myös viinitastingiin voi osallistua Juomavinkin uutiskirjeen lukijana edullisempaan hintaan!

Lue lisää viinitastingistä tästä linkistä.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi