Reilu Kauppa 20 vuotta - luvassa uutuusviinejä ja tapahtumia

Reilu Kauppa 20 vuotta - luvassa uutuusviinejä ja tapahtumia
19.03.2019

Reilu kauppa täyttää 20 vuotta. Sen kunniaksi Reilu kauppa ry järjestää erilaisia tapahtumia keskittyen Reilun kaupan tuotteisiin. Reilu kauppa ry:n tarkoituksena on tehdä eettisten, luotettavasti valvottujen tuotteiden valitseminen kuluttajille helpoksi sekä viestiä Reilun kaupan merkkijärjestelmästä.

Reilun kaupan uutuuspunaviini Alkoihin

Sopivasti Reilun kaupan juhlahumun keskellä Alkoon on tullut uusi Reilun kaupan punaviini kolmen litran hanapakkauksessa. Argentiinalainen Gato Negro 9 Lives Reserve Malbec on tanniininen punaviini on maultaan mehevän täyteläinen, tumman kirsikkainen ja kypsän karpaloinen. Punaviinissä voi aistia myös kevyen tumman suklaisen maun sekä mustapippurisuuden. Tuote sopii nautittavaksi monen eri ruoan kanssa, kuten esimerksiksi porsaan, naudan- ja ankanlihan kera. Gato Negro 9 Lives Reserve Malbec on Reilun kaupan viini ja se sopii myös vegaaneille.

Reilun kaupan Tamari -punaviini grilliherkuille ja pataruuille

Jo paikkansa suomalaisten viinilaseissa vakiinnuttanut Reilun kaupan Tamari Reserve Cabernet Sauvignon tulee niin ikään argentiinalasta. Tamari tulee Mendozan alkuperäiskansan Huarpen kielestä ja tarkoittaa englanniksi käännettynä ”Doing things with passion”, asioiden tekemistä intohimolla. Tamari-viinit edustavatkin argentiinalaisten intohimoista elämäntyyliä ja kulttuuria.

Tapahtumia Reilun kaupan 20-vuotisen taipaleen kunniaksi

 

Reilun kaupan ammattilaismessut 27.3. Helsingissä

 

Reilun kaupan messut on uudenlainen ammattilaistapahtuma, joka houkuttelee paikalle sekä vastuullisuudesta kiinnostuneet myyjät että ostajat. Tapahtumapaikka, Nosturi, muuntautuu rennoksi, basaarimaiseksi, trooppisella tunnelmalla varustetuksi messualueeksi, joka tekee kokemuksesta ainutlaatuisen. Yli 40 näytteilleasettajaa ovat esittelemässä Reilun Kaupan tuotteita. Mukana on sekä jo markkinoilla olevia että täysin uusia tuotteita.

Lue lisää messuista Reilun kaupan sivustolta tästä linkistä.

 

Maailman suurin Reilun kaupan kahvitauko 9.5.2019

 

Toukokuun 9. päivänä Reilu Kauppa toivottaa kaikki tervetulleiksi pitämään Reilun Kaupan kahvitaukoa ja samalla rikkomaan maailmanennätystä.

Kahvitaukoon voivat osallistua työpaikat, kaupat, kahvilat, ravintolat, järjestöt, kunnat, kaupungit, seurakunnat ja mitkä tahansa yhteisöt – vaikka kaveriporukat.

Edellinen maailmanennätys on ruotsalaisten hallussa, sillä viime vuonna Ruotsissa järjestettyyn Reilun kaupan kahvitaukoon osallistui 350 000 ihmistä. Meidän tavoitteenamme on, että maailman kovin kahvinjuojakansa ottaa maailmanennätyksen haltuunsa tänä vuonna.

Lue lisää Reilu Kaupan sivustolta tästä linkistä, miten sinäkin voit osallistua Reilun Kaupan kahvitaukoon.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!