Castillo de Molinan uutuuskuohuviini juhlisti Tanssien Tähtiin -kiertueen ensi-iltaa

Suomen kansaa sunnuntai-iltaisin viihdyttäneet tanssijat ovat vihdoin kiertueella!

Tanssii Tähtien Kanssa -tv-ohjelmasta tutut ammattitanssijat tekevät kauan odotetun showkiertueen maalis-huhtikuussa esiintyen Helsingissä, Turussa, Oulussa, Rovaniemellä, Lahdessa, Espoossa, Järvenpäässä, Tampereella, Lappeenrannassa, Kotkassa, Porissa, Salossa ja Jyväskylässä. Vaikka tv-ohjelma on pyörinyt sunnuntai-iltojen ilona jo monta vuotta, ei tällaista showkiertuetta ole toteutettu vielä koskaan.

”On hienoa, että tanssijat pääsevät vihdoin yhdessä myös näyttämölle esittämään taitojaan”, kertoo Elevent Groupin toimitusjohtaja Helena Ahti-Hallberg. Helena Ahti-Hallberg on myös vastuussa puvustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Moni esityksistä on jo loppuunmyyty, mutta joihinkin esityksiin on vielä mahdollisuus päästä katsomoon.

Tunnin show täynnä tanssin taikaa ja glamouria tuo ensimmäistä kertaa samalle lavalle tanssimaan Ansku Bergströmin, Marko Keräsen, Kia Lehmuskosken, Jurijs Trosenkon, Jutta Heleniuksen, Sami Heleniuksen, Saana Akiolan, Katri Mäkisen sekä Mikko Ahdin/Jani Rasimuksen. Mukana nähdään myös yllätysvieraita eri esityksissä. Esityksessä päästään tutustumaan tanssijoiden omiin tähtihetkiin ja nauttimaan upeista ryhmä- ja parinumeroista.

”Haluamme tarjota katsojille mahdollisuuden tutustua tanssijoihin syvemmin. Olemme itse tehneet kaikki koreografiat”, kertoo esityksen ohjauksesta vastaava Marko Keränen. Shown suunnittelusta vastaa tanssijat yhdessä tuotannosta vastaavan Elevent Group Oy:n kanssa.

Esitysten lipunmyynti on sujunut erinomaisesti. Oulussa, Espoossa ja Turussa sekä Järvenpäässä esitykset ovat jo loppuunmyytyjä ja muissakin kiertueen esityspaikkakunnilla alkaa katsomot olemaan täynnä. Ensi-ilta showlla oli 7.3 Helsingissä Kulttuuritalolla jossa tuhatpäinen yleisö otti esityksen vastaan haltioituneena. Esityksissä on mukana myös vierailija, mukaan on saatu houkuteltua Tuure Boelius, Hannes Suominen, Pekka Pouta sekä James Nikander.

Esityspaikkakunnat, päivämäärät ja lipunmyyntiedot:

Tanssien tähtiin -show kuohuviini

Chileläinen Castillo de Molina Reserve Brut Cuvée oli juhlistamassa Tanssien Tähtiin -shown ensi-iltaa

Upean kiertueen ensi-ilta ansaitsi tyylikkäät kuplat, ja kutsuvieraille tarjoiltiin chileläistä Castillo de Molina Reserve Brut Cuvee -kuohuviiniä. Kutsuvieraiden joukossa nähtiin muun muassa entisiä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman entisiä tähtioppilaita.

Tanssien tähtiin -show kuohuviini

Tanssien tähtiin -show kuohuviini

Tanssien tähtiin -show kuohuviini
Tanssien tähtiin -show kuohuviini

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi