Aito espanjalainen sangria valmiina kesämenoihin - nyt ruokakaupoissa!

Lola Mola Sangria - Aito espanjalainen sangria valmiina kesämenoihin - nyt ruokakaupoissa!
14.05.2019

Laadukas valmis Sangría Lola Mola 5,5 % on valmistettu luontaisista raaka-aineista: espanjalaisesta punaviinistä, Välimeren sitruunamehusta sekä Espanjan mausteista ja yrteistä.

Tämän helpommaksi Sangría ei enää tule!

Herkullinen ja näyttävä Lola Mola -sangria on innovatiivisen Barcelona Brandsin kehittämä aurinkoisen kesän hittituote, mutta toki ilahduttaa kaikkina vuoden aikoina ja kaikissa sääolosuhteissa. Se on valmistettu aidoista raaka-aineista: espanjalaisesta punaviinistä, valencialaisten appelsiinien mehusta, Välimeren sitruunamehusta sekä mausteista ja yrteistä. Erityisesti Tempranillo -rypäleen punaviinipohjan korkeaan laatuun ja erinomaiseen makuun on panostettu, jolloin punaviinin maustamiseen käytetyt luonnon raaka-aineet, sitrushedelmät ja mausteet korostuvat tyylikkäästi niin tuoksussa kuin maussa.

Leveästä pullon suusta on helppo sujauttaa koristeet ja jäät sekaan. Tyylikkäästä pullosta saa jälkikäteen kätevän juomakannun muuhun hyötykäyttöön.

Lola on yksi espanjan kielen suosituimmista ja perinteikkäimmistä naisen nimistä. Tuote on kehitetty erään Lolan ja hänen perheensä perinteistä sangria-reseptiä kunnioittaen. Perinteisen reseptin löydät pullonkorkin päällä olevasta sinetistä.

Löydät Lola Mola -sangrian hyvin varustelluista K-ryhmän kaupoista.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!