Trendikäs Moselland Riesling Kabinett uudistuu

Moselland Riesling Kabinett hanapakkaus valkoviini
26.08.2020

Moselland Riesling Kabinett -hanapakkaus on uudistunut. Uuteen tyylikkääseen pakkaukseen on haluttu tuoda Moselin viinialueen kuvankaunis jylhä maisema, josta tulevat nämä trendikkäät, maailman tunnetuimpien Rieslingien joukkoon lukeutuvat valkoviinit.

Trendikäs Riesling

Riesling on jo joitain vuosia ollut viinimaailman trendirypäle. Sitä viljellään ympäri maailman, mutta yksi tunnetuimmista Rieslingin viljelyalueista on Moselin laakso Saksassa. Moselland Riesling Kabinett -viinin uudessa hanapakkauksessa on nähtävillä Moselin jylhä maisema. Moselin viinialueen halki virtaa Moselin joki, jonka jyrkillä rannoilla on erinomaiset olosuhteet viininviljelyyn.

Moselland Riesling Kabinett - mausteisille ruuille

Moselland Riesling Kabinett on puolimakea viini, ja tämän ansiosta viini sopii erityisen hyvin maustettujen ruokien kumppaniksi. Kokeile viinin kanssa vaikka aasialaisia makuja.

Moselland eG - arvostettu viinintuottaja

Moselland Riesling Kabinett -viinin takana on erittäin tunnettu, arvonimellä arvonimellä Riesling Expertiksi kutsuttu Moselland eG. Erinomaisen laatunsa ansiosta Moselland eG:n viinit ovat jo vuosien ajan saaneet ansaitsemansa huomion niin Saksan- kuin kansainvälisilläkin viinimarkkinoilla. Viinit ovat korkealaatuisia, erottuvia ja selkeitä makuprofiililtaan.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!